Schuilen in de badkamer

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik bang voor brand, en ook voor onweer. Niet voor spinnen en andere beestjes, die moet ik meestal vangen omdat anderen er bang voor zijn. Maar onweer vind ik echt eng. Hoewel ik best weet dat er eigenlijk niet echt iets kan gebeuren natuurlijk. Jaren geleden woonde ik in een studentenwoning met een hele muur van glas. Zowel bliksem als donder vind ik vreselijk, en met zo’n glaswand zie je de bliksem natuurlijk erg goed. Daarnaast was de woning ook nog eens op de eerste verdieping, dus extra uitzicht.. Toen het een keer flink onweerde heb ik me een paar uur in de badkamer opgesloten, zittend op de wasmachine. Zo bang was ik. En in die badkamer waren geen ramen..!

Gewoon eten koken

Toen in de badkamer in die studentenwoning wist ik al wel iets van homeopathie, maar nog niet de mogelijkheden er van bij angst.  Laatst was ik aan het werk en onweerde het weer een keer flink hard. Toen ben ik maar naar beneden gegaan, met collega’s samen is het toch minder eng dan alleen thuis en mijn collega’s waren erg zorgzaam.. Maar de volgende dag was er weer een behoorlijke onweersbui en toen was ik alleen thuis. Je zag het van tevoren al aankomen, van die dikke wolken en zo’n rare lucht.. Gelukkig weet ik nu meer van homeopathie, en ook de mogelijkheden bij angst. Homeopathie werkt in acute situaties snel en ook in dit geval, bij verschillende vormen van angst zijn er een aantal specifieke homeopathische middelen die je kan gebruiken. Tijdens de onweersbui nam ik het homeopathische middel regelmatig, elk kwartier even aan het flesje ruiken.  Voor dat de bui begon was ik bezig met eten koken. Ik vond het onweer nog wel spannend en heb wel even de radio extra hard gezet om het gedonder minder te horen, maar dankzij de homeopathie kon ik gelukkig gewoon verder gaan met de pannetjes op het fornuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *