Samsung Galaxy S5 Prime kopen

Deze week heeft Samsung een nieuwe telefoon gelanceerd: De Galaxy S5 Prime. Hij is nu pas in Nederland gelanceerd en wordt ook binnenkort verwacht in Nederland. Ga jij de Samsung Galaxy S5 Prime kopen? Lees hier dan snel alle voordelen van de nieuwe telefoon!

De Samsung Galaxy S5 Prime

Het beeldscherm van de nieuwe mobiel zal hetzelfde zijn als de 5,1 inch van de Samsung Galaxy S5. Het bedrijf neemt echter een stapje verder met licht verbeterde specificaties en ondersteuning van het 4G. Zo is de telefoon sneller op het mobiele netwerk. De telefoon heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixel en heeft een zeer snelle processor. De krachtige processor heeft Samsung zelf ontwikkeld en heeft 8 cores.

Samsung heeft de laatste jaren al meerdere soorten telefoons op de markt gebracht en deze nieuwe Samsung Galaxy S5 Prime lijkt ook veel op de Galaxy 5. Op het oog is hij niet echt te onderscheiden maar qua prestaties is hij wel beter.

Abonnement afsluiten

Wil jij graag ook een Samsung Galaxy S5 Prime kopen? Sluit dan voordeling een abonnement af bij Castle Telecom, zoals een abonnement van T-mobile. Het bedrijf heeft een ruime keuze aan abonnementen waardoor je altijd het juiste abonnement vindt die bij jou past.

Comments are closed.