Rolluiken herstellen: Wat kost het? ROMASS de rolluiken specialist

Het herstellen van rolluiken is een lastige klus. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, is het aan te raden om een rolluiken specialist in te schakelen. ROMASS heeft al ruim 20 jaar ervaring in het herstellen en onderhouden van alle merken en typen rolluiken in heel Nederland en België. Wanneer je ervoor kiest om een rolluiken specialist in te schakelen wil je graag weten wat de kosten zijn voor de herstelling. Bij ROMASS bestaat de prijs uit verschillende onderdelen

Kosten rolluiken herstellen

Het vooraf opstellen van een offerte voor het herstellen van een rolluik is erg lastig. Het is voor ons lastig in te schatten op afstand wat er precies defect is en welke onderdelen er eventueel vervangen moeten worden. Daarom zullen onze techniekers altijd eerst op locatie het rolluik onderzoeken om te bekijken wat er eventueel vervangen moet worden. Op basis van de rolluik inspectie kan de technieker een prijsindicatie geven van de kosten. Je krijgt dan de keuze om voor de herstelling te kiezen of aan te geven dat je niet wilt dat de technieker je rolluik hersteld.

Indien je ervoor kiest om het rolluik niet te herstellen omdat de kosten te hoog zijn, dienen de voorrijkosten en uurloon van de technieker te worden afgerekend. Deze zijn zijn en eenvoudig te berekenen via onze website. Wanneer je ervoor kiest om het rolluik wel te herstellen dien je deze kosten ook te betalen. De voorrijkosten en uurloon van de technieker zijn de kosten die vooraf vastgesteld kunnen worden. Afhankelijk van het aantal uren dat de technieker bezig is kan het totaalbedrag van de loonkosten hoger of lager uitvallen.

ROMASS rolluiken service inschakelen

Om een van onze ervaren techniekers van de rolluiken service in te schakelen, moet je via de website of telefonisch een aanvraag in te dienen. Op onze website moet je de verschillende stappen van het formulier invullen. Hierbij wordt er gevraagd om wat voor type installatie het gaat, wat het probleem is en wat je voorkeursdagen zijn dat de technieker langs komt. Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvang je per mail een bevestiging. Wanneer je liever telefonisch een interventie aanmeld kun je ons bereiken op: 078/484996.

Meer informatie over het herstellen van een rolluik vind je terug op onze website.

 

Comments are closed.