Rolluiken herstellen? Laat de klus uitvoeren door een vakman

Rolluiken herstellen is een lastig karwei. Allereerst moet je kunnen achterhalen wat de oorzaak is van het probleem en weten hoe je dit kunt oplossen. Wanneer je geen ervaring hebt in het herstellen van rolluiken kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Om dit te voorkomen adviseren wij van ROMASS om altijd een vakman in te schakelen. Dit om gevaarlijke situatie tijdens een herstelling te voorkomen en om ervoor te zorgen dat een rolluik na een herstelling weer optimaal kan functioneren.

Rolluiken herstellen

Goed werkende rolluiken leveren een aantal voordelen op. Allereerst is een huis beter geïsoleerd waardoor in de winter de warmte beter binnen blijft en in de zomer de warmte buiten wordt gehouden. Daarnaast kan je met een rolluik regelen wanneer je een ruimte donker wilt maken of juist licht binnen wilt hebben. Als laatste voordeel zorgt een goed werkende rolluik ervoor dat een woonhuis beter beveiligd is tegen inbraken. Wanneer je rolluik kapot is kan dit vervelende situaties opleveren. Daarom staan de techniekers van ROMASS voor je klaar om een herstelling uit te voeren.

Tijdens het herstellen gaat een van onze ervaren techniekers eerst achterhalen wat de oorzaak is van het probleem. Het kan zijn dat een onderdeel versleten of kapot is of dat de afstelling niet goed is. Zodra de technieker heeft achterhaald waar het probleem vandaan komt, gaat hij aan de slag om dit op te lossen. In zijn servicebus beschikt hij over de juiste materialen om alle problemen op te lossen. Indien er onderdelen vervangen moeten worden, kan dit bij 95% van de herstellingen direct op locatie. Alle servicebussen van de techniekers zijn voorzien van een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken waardoor ze versleten onderdelen direct kunnen vervangen.

Technieker inschakelen

Wil je je rolluiken herstellen en deze klus laten uitvoeren door een van de vakmannen van ROMASS? Via onze website kan je een herstelling aanmelden. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvang je per mail een bevestiging met bijbehorende afspraaknummer.

Wil je liever telefonisch een herstelling aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996.

 

 

Comments are closed.