Rolluik stuk? Laat het snel maken door ROMASS

Is er een rolluik stuk en wilt u deze zo snel mogelijk laten maken door een vakkundige monteur? Dan bent u opzoek naar de vakmannen van ROMASS. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en materialen om alle problemen met een elektrische rolluik op te lossen. Ze hebben jaren lange ervaring in het repareren van elektrische rolluiken, garagedeuren en toegangshekken. Onze storingsmonteurs zijn gepositioneerd in heel Nederland, waardoor er altijd een monteur in de buurt is.

Veel voorkomende redenen van een kapot rolluik

Het levert altijd vervelende situaties op wanneer uw rolluik niet meer werkt. Een slecht of niet werkende rolluik kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Allereerst kan intensief gebruik ervoor zorgen dat onderdelen sneller slijten, waardoor er problemen kunnen ontstaan. Hier kunt u denken aan een versleten motor of lamellen die uit de rail zijn. Naast slijtage kunnen rolluiken kapot gaan door slecht onderhoud of weersomstandigheden. Hierbij kunt u denken aan een storm die ervoor zorgt dat de lamellen uit de rail waaien. Hieronder een opsomming van veel voorkomende problemen met een elektrische rolluik:

  • Rolluik motor is kapot
  • Gaat niet meer open of dicht
  • Lamellen uit de rail
  • Handzender doet het niet

Als u last heeft van een van deze veel voorkomende problemen bij een rolluik, dan is het verstandig om snel een gecertificeerde monteur in te schakelen.

De monteurs van ROMASS

Wanneer u ervoor kiest om de monteurs van ROMASS in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat uw rolluiken snel en goed gerepareerd worden. Ze zijn professioneel opgeleid en hebben de juiste kennis om alle problemen op te lossen met uw rolluik. De monteurs hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van rolluiken waardoor ze alle problemen kunnen oplossen. Elk half jaar worden de monteurs bijgeschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken. Daarnaast beschikken de monteurs een servicebus waarin een ruime voorraad aan onderdelen aanwezig is, om rolluiken te maken. Bijvoorbeeld motoren, kabels en handzender. Hierdoor wordt bij 95% van de interventies direct op plaats de rolluik gemaakt.

Om de veiligheid van klanten en monteurs te garanderen zijn alle service – en reparatiemonteurs van ROMASS VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en zorgt voor een veilige werkomgeving, niet alleen voor de monteurs maar ook voor de klant.

Afspraak maken met een monteur

Wilt u een afspraak maken met een van onze monteurs? Dit kan eenvoudig en snel via onze website.  Vul de verschillende stappen in om een aanvraag in te dienen. ROMASS zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Dan zal een monteur langskomen op de afgesproken datum om uw rolluik snel en veilig te maken.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terugvinden op onze website of neem telefonisch contact op 078/484996.

Comments are closed.