Rolluik reparatie in Amsterdam door erkende monteurs

Een defecte rolluik kan voor vervelende situaties zorgen. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft van een defecte rolluik kunt u een erkende monteur inhuren om uw rolluik te repareren. Als u op zoek bent naar een erkende monteur voor een rolluik reparatie in Amsterdam dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. ROMASS is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een rolluik reparatie. Onze monteurs zijn in heel Nederland gepositioneerd waardoor ze bij spoedstoringen binnen 2 uur ter plekke zijn, zo ook in Amsterdam.

Rolluik reparatie in Amsterdam

Door veel verschillende omstandigheden kan een rolluik kapot gaan. Hierbij kunt u denken aan slijtage door weinig tot geen onderhoud waardoor een rolluik niet meer kan functioneren. Handzender die niet meer werkt, de rolluik gaat niet meer open of dicht, lamellen die uit de rails zijn of een motor die kapot is, zijn veel voorkomende problemen bij een rolluik. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid zodat ze alle problemen kunnen herkennen en de rolluik met precisie kunnen repareren. Daarnaast beschikken alle monteurs over een servicebus met een ruime voorraad aan reserve onderdelen van alle merken. Daardoor kan 95% van de rolluik reparaties direct op de locatie opgelost worden.

Tips om zelf storingen te voorkomen

Om de kans op een storing te voorkomen hebben onze erkende monteurs een aantal tips voor u om dure kosten van rolluik reparatie te voorkomen. Allereerst zorg ervoor dat uw rolluik jaarlijks wordt onderhouden door een expert zodat de kans op een storing wordt verkleind en dat de levensduur van uw rolluik wordt verlengd. De tweede tip van onze monteurs is dat het belangrijk is om uw rolluik regelmatig schoon te maken. Door het schoonhouden van uw rolluik kan er geen vuil of stof tussen de verschillende onderdelen komen waardoor de kans op een storing wordt verkleind. Ten slotte adviseren we wanneer uw rolluik niet goed meer functioneert, deze niet zelf proberen te repareren maar neem direct contact op met een monteur om uw rolluik te repareren. Zo voorkomt u mogelijk schade of grote problemen.

Erkende monteur inschakelen

Wilt u een erkende monteur inschakelen van ROMASS om uw rolluik te repareren in Amsterdam? Dit is geen probleem. Op onze website kunt u eenvoudig een aanvraag indienen voor een rolluik reparatie in Amsterdam. Doorloop de verschillende stappen van het formulier om snel een aanvraag in te dienen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen een afspraak in te plannen. Van de gemaakt afspraak krijgt u een bevestiging via de mail, met de bijbehorende afspraaknummer. Een monteur komt op de afgesproken datum en tijdstip langs om uw rolluik te repareren.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem telefonisch contact op 085-7822730

Comments are closed.