Rollators zijn levensreddende hulpmiddelen

Haar leven werd in de wacht gezet vorig jaar, toen had ze een val en brak haar heup die dreigde haar uit commissie voor 6 maanden. Op de top van deze ze moest wachten tot de heup vervangende operatie die ze zo hard nodig hebben (ook zij erachter kwam dat ze had Artrose die de pijn in haar rechter heup dat is waarom ze nodig had de stok in de eerste plaats uitgelegd). De verwachting was dat ze een rollator zou moeten aanschaffen. Een schok, want ze was nog niet thuis in de wereld van rollators. Haar arts vertelde haar dat een nieuwe heup nodig was, omdat de pijn in haar heup zou blijven als gevolg van de artrose en haar mobiliteit zou blijven dalen. Voor de 2 weken wachtte ze voor de operatie kon ik zien dat ze was niet haar oude zelf, en in feite was ze raken depressief. Gelukkig kon ze haar operatie hebben 2 weken na haar ongeluk, en dankzij de vele lichtgewicht rollators die beschikbaar zijn al snel weer zelfstandig gaan lopen. Mede dankzij de Topro Troja rollator werd ze weer mobiel.

Voor de 2 weken wachtte ze voor de operatie kon ik zien dat ze was niet haar oude zelf, en in feite was ze raken depressief. Haar arts adviseerde een loophulpmiddel om haar te helpen herstellen sneller. We gingen naar de plaatselijke drogist die stokken, krukken en rollators verkocht. We eindigden kopen van haar een 4 rollator met een zitje, handrem en een mand (ook bekend als een rollator). Op het moment dat we hadden geen idee wat voor soort rollator / rollator te kopen en wat het beste zou zijn voor mijn moeder tijdens haar herstelproces. Haar arts was niet erg behulpzaam over de opties van de verschillende loophulpmiddelen en rollators, anders dan ze had een rollator zeggen na haar operatie. De waarheid wordt verteld, ik denk dat haar stok was niet de steun die ze nodig had langer die hebben geleid tot haar val in de eerste plaats het verstrekken. In mijn gedachten, welke oplossing vonden we voor mijn moeder was degene die ik wilde dat ze blijven gebruiken als ze beter was, zodat ze kon haar mobiliteit te onderhouden met vertrouwen en verminderen de kans op een andere val. Na haar ongeluk leek ze bang van het lopen, zelfs met de hulp van een rollator, rollators redden haar leven. Bekijk ook eens een van de leveranciers.

De rollator kochten we was het type zie je iedereen gebruikt, het type dat plooien als een schaar en ziet eruit als een A van het zijaanzicht. De Topro Troja rollator zelf stelde zijn eigen uitdagingen! We wisten niet op het moment van aankoop hoe moeilijk het zou zijn om de rollator in en uit de auto, die bleek te zijn de grootste obstakel voor het bereiken van haar haar vrijheid en mobiliteit. Volgens de brochure van het gewicht van de Topro Troja rollator was ongeveer 7 kilogramen dat was de lichtste die we konden denken dat gunstig zou zijn voor mijn moeder, zodat ze kon tillen zichzelf na haar nieuwe heup genezen vinden. De Topro Troja rollator had een rugleuning te rusten tegen tijdens het zitten, maar dit was een obstakel toen ze probeerde de rollator / rollator in de kofferbak van haar auto, want het was altijd in de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *