Rieten fietsmand | Fietsvakshop.nl

Rieten fietsmanden | Fietsvakshop

Rieten fietsmanden

Rieten fietsmanden worden nog altijd veel gebruikt en dat is niet heel vreemd. De fietsmanden zorgen ervoor dat u altijd wat extra ruimte op de fiets heeft. Deze luxe rieten fietsmanden bij fietsvakshop zijn ideaal om bijvoorbeeld uw boodschappen tas of schooltas te vervoeren. Inclusief handgrepen en deksel met sluiting. De rieten fietsmanden zijn in diverse maten verkrijgbaar. Bij de product specificaties kunt u de afmetingen bekijken. De rieten fietsmanden zijn eenvoudig te bevestigen aan het stuur of op de voordrager. Voorzien van mooie kunstlederen details. Exclusief bevestigingsmateriaal.

De rieten fietsmanden zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Uiteraard heeft Fietsvakshop ook stalen fietsmanden in het assortiment.
De nieuwste trend zijn de fietskratten. De fietskrat is bij ons niet alleen in het zwart maar ook in allerlei trendy kleuren en in houten varianten verkrijgbaar.

Een bekend fietsmanden merk is Basil. Basil is een groot fietsmanden merk en heeft een zeer groot assortiment trendy fietsmanden. Fietsvakshop heeft ook New Looxs, lief! & Cordo in het assortiment.

Trendy rieten fietsmand

De fietsmand is gebaseerd op de originele bakkersmanden en zijn zeer populair. Niet alleen functioneel, het geeft uw fiets ook een mooie en trendy uitstraling.

Mocht u wat anders zoeken dan een rieten fietsmand, dan kunt u ook een kijkje nemen bij onze stalen fietsmanden, fietskratten, kinderfietsmanden, hondenmanden.

Heeft u vragen over een van onze fietsmanden of accessoires, dan staan onze experts voor u klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *