Reistassen voor iedere reiziger

We hebben alweer kunnen genieten van de eerste heerlijke zonnige dagen met zomerse temperaturen. Heerlijk relaxen in de tuin of aan het zwembad. Deze periode beginnen de vakantiekriebels dan ook alweer te komen! De zoektocht naar een leuke, mooie en heerlijke vakantiebestemming is dan voor de meeste Nederlanders ook al begonnen. Lekker een paar dagen of zelfs een paar weken op vakantie.

Waar ga jij voor? Een zon, zee en strand vakantie of een stoere actieve vakantie? Lekker backpacken en cultuur opsnuiven? Voor iedereen is er wel een passende vakantie te vinden. De vakantie bepaald wel uiteindelijk welk soort reistassen je mee moet nemen. Je neemt tijdens het backpacken natuurlijk geen grote koffer mee.

Reistassen en backpacken

Wanneer je echt iets van een ander land (of misschien wel een continent) wilt zien is het aan te raden om te gaan backpacken. Dit is een super avontuurlijke en actieve vakantie! Bovendien is backpacken vaak voor ieder budget weggelegd. Je kan het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Backpacken kan namelijk ook heel goed low-budget. Voor dit soort vakantie zal je al snel een ruime backpack nodig hebben. Een te kleine backpack zorgt er namelijk voor dat je niet alles kan meenemen wat je eigenlijk nodig hebt. Het fijne aan een backpack is wel dat deze lekker compact is en dat je de reistas op de rug kan dragen. Hierdoor kan je lopend een flinke afstand afleggen zonder dat je last hebt van een grote en zware reistas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *