Regus en NS openen 11 station2station vestigingen in Nederland

Regus en NS ontwikkelen een nieuw duurzaam concept onder de noemer ‘station2station’. 11 stations in Nederland hebben een Regus|NS station2station vestiging, waarbij bedrijven en particulieren worden voorzien in hun behoefte naar flexibele werkplekoplossingen en kantoorhuisvesting.

De eerste Regus | NS station2station vestiging werd op 7 mei geopend in Amersfoort. Bedrijven kunnen dankzij het concept op een eenvoudige manier (tijdelijke) kantoorruimte huren in Amersfoort. In totaal zijn er op dit moment 11 vestigingen in Nederland. Naast de vestiging in Amersfoort zijn er ook Regus | NS station2station vestigingen in onder andere Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch. Voor het verstrijken van dit kalenderjaar zullen daar ook nog de steden Leiden en Haarlem bijkomen. Regus en NS streven ernaar om het Nederlandse netwerk in de toekomst te laten groeien tot 100 of meer locaties door heel Nederland.

De vestigingen zijn erg interessant voor bedrijven en particulieren, die op zoek zijn naar een flexibele werkplek of kantoorruimte. Regus en NS voldoen op deze manier aan de groeiende behoefte naar flexibele kantoorhuisvesting, en vullen dit uitstekend in dankzij de centrale ligging en de goede bereikbaarheid van de vestigingen. Bedrijven kunnen beschikken over onder andere kantoorruimte met gratis Wi-Fi, flexibele werkplekken, vergaderruimtes en videoconferencing. Dankzij de samenwerking tussen Regus en NS kan er een aanzienlijke bijdrage geleverd worden aan de bevordering van de duurzame kantoorhuisvesting en mobiliteit.

Regus is de mondiale marktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen en heeft business centers over de hele wereld. In Nederland beschikt Regus over business centers in maar liefst 21 steden. Hoewel er nog geen Regus | NS station2station vestiging in Rotterdam is, heeft Regus er wel business centers op locatie. Er is namelijk kantoorruimte te huur in Rotterdam voor belangstellende bedrijven en ondernemers bij het City Centre en Brainpark. Regus en NS beschikken over station2station vestigingen in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Brabant en Limburg. De vestigingen bevinden zich vaak in bestaande gebouwen, op, of nabij het station.

Het zijn uitstekende werkplekoplossingen dankzij de snelle treinverbindingen en goede bereikbaarheid. Op dit moment is het noorden van het land nog niet voorzien van een Regus | NS station2station vestiging. In de provincie Brabant zijn er bijv. vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Alleen Breda ontbreekt nog op het lijstje als echte grote stad in Brabant. Wel kunnen ondernemingen bedrijfsruimte huren in Breda via een van de twee Regus business centers bij de Prinsenlaan en Business Park II. De samenwerking tussen Regus en NS brengt het beste van twee werelden samen.

NS is de expert in mobiliteit, en beschikt over voldoende kennis met betrekking tot reizigers, terwijl Regus over de nodige knowhow en locaties beschikt voor flexibele kantoorhuisvesting. De strategische samenwerking tussen Regus en NS belooft veel voor de toekomst, en biedt zowel bedrijven als particulieren tal van mogelijkheden om de dagelijkse activiteiten efficiënter in te plannen. De Regus | NS station2station vestingen zijn ten slotte van alle faciliteiten voorzien, waardoor het de ideale flexibele werkplek is. Lees meer over Regus op http://www.regus.nl

Contactgegevens:

Regus Amsterdam BV
Amsterdam Sloterdijk Teleport Towers
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *