Real Turkey trots op ‘vastgoed Oscar’

Het project The Valley in het Turkse Side heeft de prestigieuze ‘Highly Commended Europe’ prijs gewonnen. Dit is een belangrijk onderdeel van de International Property Awards, die te boek staan als de Oscars van de vastgoedwereld. De Nederlandse makelaar Real Turkey is betrokken bij de verkoop van The Valley. “En daar zijn we trots op, want het een prachtig project op een schitterende locatie aan de Turkse kust”, zegt directeur Bareld Meinen.

Hij heeft blijkbaar een fijne neus voor de beste vastgoedprojecten in Turkije, want Real Turkey heeft meerdere winnaars van de International Property Awards in zijn aanbod zitten. “Met onze jarenlange ervaring in Turkije hebben wij veel kennis opgedaan van de Turkse vastgoedwereld. Wij verbinden ons daardoor alleen aan de beste projecten, die zeer geschikt zijn voor Nederlanders. Het gaat zonder uitzondering om projecten op de mooiste locaties en met uitstekende voorzieningen”, legt Meinen uit.

The Valley in de bekende Turkse badplaats Side behoort daar zeker bij. Dit is een ruim opgezet project op 8800 vierkante meter. Rondom een zwembad van maar liefst 568 vierkante meter zijn 38 luxueuze appartementen in een villastijl gebouwd. Bewoners profiteren van de meest moderne faciliteiten. Ze wonen in de prachtige natuur rondom Side, maar zijn ook snel in de historische binnenstad.

Real Turkey heeft de afgelopen jaren veel Nederlanders en Belgen aan een tweede woning in Turkije geholpen. Het bedrijf richt zich met name op de geliefde Turkse Riviera. Real Turkey helpt kopers bij het hele traject rondom de aankoop van een woning. Het bedrijf weet precies de weg in Turkije en verzorgt de verkoopbegeleiding uiteraard volledig in het Nederlands. Dat geeft kopers een veilig gevoel bij de zoektocht naar een tophuis in Turkije.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *