Raamfolie hebben gebruikt in het centrum

Bij het noemen van de naam raamfolie wordt er al vaak verwacht dat het een heel erg saai onderwerp is, maar in werkelijkheid hoeft dat natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Wij, mijn vrouw en ik, hebben laatst ook een huis gekocht en wilden graag dat niet iedereen zomaar naar binnen kan kijken, dus daarom was de benige en beste oplossing om dit mooi weg te werken raamfolie. Hier hebben wij dan ook dankbaar gebruik van gemaakt en we zijn achteraf ook super tevreden met het eindresultaat. 

Waarom?

Wij hebben namelijk een huis gekocht midden in het centrum van de stad. Hierdoor wonen we overal heel erg dichtbij, maar het heeft natuurlijk zo ook wel weer zijn nadelen. Zoals dat uiteraard bij iedere woning zo is. Er lopen namelijk dagelijks honderden mensen langs onze woning en dat vinden wij natuurlijk niet echt heel erg fijn. We zochten hier de oplossing voor en die vonden we uiteindelijk in raamfolie.

Daarnaast schijnt de zon ook nog eens veel op ons huisje dus wilden we het liefst zonwerend raamfolie kopen. Het is echt heel erg mooi nu. De mensen die langs ons huis lopen kunnen nu niet meer naar binnen kijken en dat is toch wel een aangename verbetering!

Comments are closed.