Qlik view voor uw bedrijf

Inzetbaar in zowel een klein bedrijf als bij een Multinational. Snel alle gegevens op een blik. Makkelijk te hanteren. Zeer toegankelijk. Zowel op de werkplek als mobiel te gebruiken. Goedkoop en snel te verwezenlijken. Dat is Qlik view, het allernieuwste business systeem op de digitale markt.

Qlik view
De naam zegt het al. Je klikt en de gegevens zijn beschikbaar. Op de wijze die u en uw medewerkers graag willen. Waar u maar wilt en voor wie u wilt. Work at home wordt makkelijker, want via het tablet, de laptop of zelfs de gsm kunt u de gegevens opvragen. Uiteraard wordt alles goed beveiligd en kunnen alleen door u aangewezen personen, via een versleuteld wachtwoord, toegang krijgen tot delen of het geheel van de gegevens.
Het opent een nieuwe wereld. Een wereld die het nemen van beslissingen beter dan ooit ondersteunt. Waar u nu nog op gegevens die eigenlijk al verouderd zijn moet varen, krijgt u via Qlik view zicht op de meest actuele data.

Goedkoop
Qlik view vereist geen nieuwe software of hardware, want wij bouwen een geheel op uw bedrijf aangepast systeem waarin uw gegevens worden ingebouwd. Op die manier hebt u binnen korte tijd een van de makkelijkst hanteerbare digitale systemen, maar ook prachtige overzichten met zo actueel mogelijke data. Op het gebied van productie, van levering, van toelevering, van voorraadbeheer, van facturatie, vervanging, productie en betaalgegevens. Alles wordt nog beter, sneller en vooral overzichtelijker bereikbaar.

Toegang
Zoals reeds gezegd, u bepaalt wie er tot welke gegevens toegang krijgt. Daarnaast bieden wij u scholing aan voor die medewerkers die met Qlik view aan de slag gaan. Systeemwijzigingen, innovaties, veranderingen en eventuele scholing van nieuwe medewerkers kunt u desgewenst, net als het onderhoud van Qlik view aan ons uit besteden. Wij verzorgen uw systeem, overleggen met u wanneer aanpassingen mogelijk of gewenst zijn. Wij staan voor u klaar bij problemen en bij de ombouw naar nieuwe hardware.

Toekomst in huis
Qlik view werkt niet via de harde schijf van uw computersysteem. Al uw gegevens worden geladen en vanuit het nieuwe systeem omgezet in die structuren die u voor uw werkzaamheden nodig hebt. Niet langer moeten zoeken in de opslag of op CD’s of Dvd’s. Nadat we klaar zijn, zijn de opgeslagen gegevens via de “in-memory” techniek direct beschikbaar. Opvragen en voilà beschikbaar.
Een volledig nieuw digitaal tijdperk is aangebroken. Business Intelligence waardoor de beschikbare gegevens gecombineerd kunnen worden en direct allerlei overzichten produceerbaar worden. Sneller kunnen beslissen is slechts een van de voordelen. Meer zicht op het geheel bedrijfsproces is waarschijnlijk het grootste voordeel überhaupt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *