Puredata

Er zijn zo van die momenten dan zit je rustig naar een of andere tv serie te kijken en dan zie je de meest opwindende computeranimaties. Er wordt met documenten heen en weer geschoven, stukken worden naast elkaar geplakt en men hoeft maar met de hand te wuiven of het systeem bladert verder. Dankzij grafeen en puredate is dit allemaal mogelijk geworden.

Puredata

Het idee achter de Puredata bestaat uit sinds 1990. Toen werd een programma ontwikkeld waarmee allerlei verschillende gegevens omgezet konden worden naar grafische uitkomsten. De toepassing vond in de muziek – en de filmwereld gretig aftrek. Mede daardoor werd het ook steeds verder ontwikkeld. Nu kunnen we puredata ook omzetten in bedrijfsgegevens. Het is mogelijk geworden om bedrijfsdata via puradata tot leven te brengen. Niet langer statistieken op de laptop of via de beamer op de muur, maar via de interactieve TV -eventueel zelfs in 3D- in beeld gebracht. Dat is de toekomst en dat zal de business wereld op zijn kop gaan zetten.

Programma’s

Programmeren staat opnieuw voor een opwindende nieuwe toekomst. Het werken met dataflow, datastream en data architecture vraagt heel wat aan vermogen van uw computers en van uw medewerkers. Maar het loont, want u hebt zo dadelijk ook allerlei charts, grafieken, balansen die u zo maar kunt oproepen, samenvoegen, uit elkaar halen, wat op dat moment nodig is. Het vergaderen wordt veel actiever, veel levendiger en veel effectiever. De besluitvorming wordt op de nieuwste gegevens gebaseerd en ingrijpen is een kwestie van goed interpreteren.

Zelf doen?

De vraag die bij dit soort informatie steeds weer opduikt is: “Moeten we dat (nog) zelf (willen) doen? Of is het beter het aan specialisten over te laten en uit te besteden.”
Misschien kunnen wij de vraag voor u beantwoorden. Want wij bieden u aan om het technisch deel door ons te laten uitvoeren, zodat u en uw mensen de gegevens altijd en op elk moment ter beschikking hebben zonder dat u dure programma’s moet aanschaffen, met elkaar moet verbinden, apparatuur moet kopen en uw mensen steeds weer moeten laten scholen. Afgezien van beginnersfouten die een hele organisatie even lam kunnen leggen, ontstaat er ook een soort van voortdurende onrust. Wat als we de oude systemen hebben ingeruild voor nieuw en het werkt niet?

Nachtmerries

Wij willen graag dat onze klanten goed kunnen slapen. Mochten er nachtmerries opduiken dan gaan onze specialisten aan het werk. Natuurlijk passen de systemen bij uw bedrijf. Natuurlijk scholen we uw medewerkers en bieden we regelmatig bijscholing aan. En uiteraard staan we, zoals dat tegenwoordig heeft, 24/7 voor u gereed om eventuele problemen op te lossen. U maakt gebruik van onze kracht, waardoor uw kracht vergroot wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *