Proeflessen gehad bij een kickboksschool

Bent u benieuwd naar een goede sportschool bij u in de buurt? Kickboxen in Utrecht is nog nooit zo makkelijk geweest. Zij zijn hier allemaal begonnen als klein kind en steeds doorgegroeid naar het niveau waar ze uiteindelijk nu op zitten. De leraren en alle mensen in een kickboks team zijn erg gedisciplineerd.  Deze kickboks school is erg goed aangeschreven door verschillende mensen. Dit komt omdat er heel veel bekende kickboxers op deze school zitten. Ze leren je erg veel dingen aan op een bepaalde manier waardoor je in het dagelijks leven hier ook profijt van kunt hebben.

Eigen ervaring

Afgelopen weken ben ik voor het eerst naar de sportschool gegaan met een vriendin. Het was de bedoeling dat we gewoon gingen sporten maar uiteindelijk kwamen we uit in de ruimte waar kickboksen bezig was. Dit leek ons eerst helemaal niks maar naar mate we bezig waren en goed mee deden leek het ons toch wel iets. We zijn ons gaan inschrijven voor een paar groepslessen en sinds kort zijn we bezig met volledige lessen aan het volgen.

Wilt u meer informatie over het kickboksen voor vrouwen? Dan kunt u deze informatie vinden op de website van deze kickboksschool in Utrecht.

Comments are closed.