Producten voor Fanatieke Kickboksers

Ben je een echte liefhebber van kickboksen, thaiboksen of muay-thai en beoefen je deze sport ook fanatiek? Ja? Mooi, ik ook!

Ik ben nog maar jong (24 jaar) maar ben toch alweer 1/3e deel van mijn leven actief in het thai-/kickboksen. Na de 1e training was ik al verkocht aan deze prachtige sport. Vanuit deze hobby ben ik gestart met een webwinkel in kickboksspullen

De leveranciers heb ik niet zomaar geselecteerd. Deze zijn namelijk, net als mij, échte liefhebbers van kickboksen en leveren kickboksspullen die ze zelf ontwikkeld en getest hebben in samenwerking met verschillende nationale en internationale wedstrijdvechters.

Ik heb veel contact met deze leveranciers om o.a. de voorraad te checken. Door dit te doen, kan ik ervoor zorgen dat de webwinkel altijd actueel is en de spullen snel leverbaar zijn. Het assortiment is speciaal voor kickboksers en je komt dan ook geen andere vechtsportspullen tegen, dit zoekt een stuk prettiger!

Ik zorg voor uitgebreide, heldere productinformatie en duidelijke foto’s zodat je een goede indruk kunt krijgen van de verschillende kickboksspullen.

Ga naar KICKBOKSLAND.NL om het zelf eens te bekijken!

 

Met Sportieve Groet,

Melvin

KICKBOKSLAND.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *