Poedercoaten met kwaliteit

Straalbedrijf Asten is dé specialist op het gebied van poedercoaten in al uw soorten metaal. U kunt er voor kiezen uw metaal te poedercoaten omdat u uw metaal wilt beschermen. Voordelen van poedercoaten bij Straalbedrijf Asten zijn dat er een enorm divers aantal kleuren zijn waar u uit kunt kiezen, u kunt kiezen uit hoogglans, mat en zijdeglas coating, er verschillende effecten bij mogelijk zijn, uw metaal slijtvast word en dat het vochtresistent is. Door onze kwalitatieve spuittechnieken zorgen wij er voor dat u een super dunne laag krijgt, zodat alle afmetingen en eigenschappen van uw producten het zelfde blijven.

Straalbedrijf Asten levert kwaliteit!

Waarom u nou voor Straalbedrijf Asten moet kiezen, is om de kwaliteit. Straalbedrijf Asten levert in de hoogte kwaliteit, streeft altijd naar hogere kwaliteit, behandeld uw producten met zorg in een moderne werkplaats. Straalbedrijf Asten vind klanttevredenheid belangrijk en gaat voor de scherpste prijzen. Door ons eigen transportservice kunnen wij uw producten bij u afhalen en zodra ze klaar zijn ook weer bezorgen.

Voor meer informatie over de poedercoaten prijzen of over andere diensten van Straalbedrijf Asten, neem gerust een kijkje op de website of neem telefonisch-of mail contact op met een van de medewerkers. Die helpen u vriendelijk verder.

Comments are closed.