Peugeot 308SW

Met een vanaf prijs van zo rond de € 23.000 euro is de Peugeot 308 SW niet één van de duurste auto’s. Toch blijft dit bedrag nog een behoorlijke investering voor veel mensen en kan niet iedereen het volledige bedrag in één keer ophoesten. Tegenwoordig zijn er verschillende opties om dan toch nog in een 308 SW te kunnen rijden. U kunt bijvoorbeeld via uw bedrijf de auto leasen. Voor de kilometers die u privé rijdt heeft u dan wel te maken met een bijtelling, maar uiteindelijk is het voordeel ten opzichte van het zelf aanschaffen van een auto toch wel aanzienlijk. Biedt uw werkgever niet de mogelijkheid tot lease, dan kunt u een auto aanschaffen via private lease. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een lening afsluiten voor de aanschaf van die mooie Peugeot 308 SW.

Maar heeft u al eens gedacht aan een tweedehands Peugeot 308SW kopen? Waarom zou dat geen goede optie zijn. Er zijn veel jonge occasions beschikbaar op de Nederlandse markt en u bespaart een hoop geld. Dit terwijl u dan wel een betrouwbare auto heeft die nog maar weinig kilometers gereden heeft. Er zijn bijvoorbeeld veel Peugeot’s die vanuit België ons land binnen komen. Aangezien Peugeot een Frans merk is, is de auto ook vrij populair in België. Vooral veel bedrijven schaffen via een leasecontract één of meerdere Peugeot’s aan. Bedrijven moeten echter denken aan hun voorkomen en uitstraling, dus er wordt nooit heel lang met de auto’s gereden, gemiddeld tussen de 1 en 3 jaar.

Maar, is het dan niet lastig om zo’n auto te vinden? Moet ik dan helemaal naar België om een mooie tweedehands Peugeot 308 SW aan te schaffen? Nee hoor, dat is niet nodig. Veel Nederlandse bedrijven importeren tegenwoordig veel auto’s uit België, omdat dit per saldo goedkoper is dan een Nederlandse Peugeot. Deze auto’s bieden zij vervolgens weer te koop aan op de Nederlandse markt. Bijvoorbeeld een garagehouder, maar er zijn ook bedrijven die een online tweedehands auto kopen mogelijk maken. U kunt de Peugeot 308 SW dan gewoon vanuit u luie stoel bestellen. U kunt dan kijken welke auto u graag zou willen kopen en uw keuze vervolgens bevestigen.

Comments are closed.