Perfecte Sinterklaascadeau voor de Theeliefhebber

De goedheiligman zal binnenkort weer voet aan wal zetten. Dat betekent niet alleen pepernoten, sinterklaasliedjes en schoenen zetten, maar ook veel stress. Sinterklaas-stress wel te verstaan. Veel te drukke winkel, gedichten maken en het bedenken van een origineel cadeau geven bij veel Nederlanders een hoop stress. Met de gedichten kunnen wij u helaas niet helpen, maar met het vermijden van drukke winkels en het bedenken van een origineel cadeau kunnen wij u wel op weg helpen. Op www.theebloemen-shop.nl hebben we een ruime keuze aan Theebloemen, het perfecte Sinterklaascadeau voor de theeliefhebber.

Wat is een Theebloem precies? De theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. In Engeland wordt de “Blooming Tea” al jaren geserveerd op hun High Tea’s.

De Theebloem is een bundeltje met gedroogde theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem. Ze zijn er in vele verschillende smaken en verpakkingen, dus er zit altijd wel iets voor je bij. Cadeausets in verschillende prijsklassen hebben ook een prominente plaats gekregen, de sets bestaat uit een glazen theepot en een verpakking Theebloemen. Voor wie nog niet overtuigd is, we verkopen ook Theebloemen per stuk. Zo kan je het eens proberen zonder dat je een grote verpakking hoeft te kopen. De enkele Theebloemen verzenden wij net als de rest van onze producten gratis. Dus de prijs die u ziet is de werkelijke prijs, er komen geen bijkomende kosten bij. Wij willen u hierbij eens uitnodigen om die prachtige Theebloemen eens in de shop te komen bekijken, dus tot ziens op www.theebloemen-shop.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *