PEAK-IT continueert Microsoft Gold Certified Partnership

Ook het komende jaar is business ICT-partner PEAK-IT Microsoft Gold Certified Partner. In een succesvol jaar heeft PEAK-IT bewezen de expertise van de Microsoft technologieën uitstekend te beheersen. Klantenonderzoeken laten zien dat opdrachtgevers de dienstverlening van PEAK-IT als zeer positief ervaren. Daarbovenop heeft PEAK-IT het afgelopen jaar fors geïnvesteerd in extra opleidingen voor het eigen personeel. Gold Certified Partners vertegenwoordigen het hoogste niveau van competentie door inzet van gecertificeerd personeel en ervaring met zowel oude als nieuwe Microsoft-technologie.  Met de continuering als Microsoft Gold Certified Partner onderstreept PEAK-IT de positionering als full service business ICT partner. PEAK-IT is – met een gemiddelde groei van 10% per jaar – toonaangevend in Nederland op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, met continuïteit en service+ als overkoepelend thema.

Uitstekende kennis van relevante Microsoft producten

“Ondanks de verscherpte eisen van Microsoft voldoen wij aan alle eisen om ons wederom een jaar lang Gold Certified Partner te mogen noemen, een bijzonder fraaie prestatie van ons hele team”, stelt Maarten Cobelens, Algemeen Directeur van PEAK-IT. “Het afgelopen jaar als Gold Certified Partner heeft ons goed gedaan, opdrachtgevers zien ons mede door deze samenwerking met Microsoft als een zeer solide IT-organisatie. Wij hebben dit jaar tal van grote server trajecten succesvol afgerond. Dit zijn belangrijke projecten voor onze opdrachtgevers waar specifieke kennis wordt gevraagd. Onze IT-experts voeren daarbij steeds nadrukkelijker de regierol, een rol die goed past binnen onze ambities.” Complexe ICT-processen en -projecten worden door PEAK-IT steeds vaker full service begeleid. Eén partner voor alle ICT-vraagstukken biedt bedrijven veel schaalvoordelen. Recent sprak PEAK-IT de ambitie uit om op termijn door te groeien naar de nummer 1 business ICT partner voor middelgrote en grote bedrijven in Nederland.

Gold Certified Partnership biedt scala aan voordelen

De diensten van PEAK-IT bestaan uit deta+, co-sourcing, outsourcing, innovatieve projecten en opleidingen. De opdrachtgever kiest zelf de mate van verantwoordelijkheid, van volledige regie bij deta+ tot het uit handen geven van de regie bij outsourcing. “Dankzij de continuering van de Gold status profiteren wij van een scala aan voordelen, waaronder toegang tot training en directe ondersteuning van Microsoft. Zo zijn wij zeer snel op de hoogte van vernieuwingen die door Microsoft worden doorgevoerd. Met ons uitstekende netwerk, kennis en ervaring kunnen wij onze kwaliteit blijven garanderen en zelfs nóg verbeteren”, vervolgt de ambitieuze Cobelens. “Onafhankelijke klantenonderzoeken spreken al prachtige waarderingen uit over de achterliggende periode, nu zijn we zelf pas tevreden als onze opdrachtgevers onze dienstverlening beoordelen met een negen of meer. De verlenging van de Gold status zal ons daarbij helpen, maar ook onze unieke Hbo-opleiding zal zich meer laten gelden. Wij zetten ons de komende periode dan ook weer maximaal in voor onze opdrachtgevers, mede gestimuleerd door het grote belang dat wij hechten aan een solide partnership met Microsoft. De partnerstatus laat zien dat wij als full service business ICT partner het hoogste niveau van competentie en ervaring hebben behaald, daar zijn wij met heel PEAK-IT trots op!”.

Over PEAK-IT

Met PEAK-IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+. Afhankelijk van de mate van regie die de opdrachtgever wenst, kunnen bedrijven kiezen voor deta+, co-sourcing en outsourcing. PEAK-IT is ook de partner voor de uitvoering van innovatieve ICT-projecten. Met deta+ kan de flexibele ICT-behoefte van organisaties met passievolle professionals snel en doeltreffend worden ingevuld. Door middel van co-sourcing kunnen organisaties de bemensing van hun ICT-servicedesk uitbesteden aan PEAK-IT, waarbij zij zelf de regie over de uitvoering houden. Hiermee biedt PEAK-IT een flexibel model waarbij de opdrachtgever altijd beschikt over gekwalificeerde professionals en optimale capaciteit. Via outsourcing kunnen organisaties hun gehele of delen van hun ICT-infrastructuur uitbesteden. Zo kunnen zij zich richten op hun kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van flexibiliteit en kwaliteit. PEAK-IT weet als geen ander aan welke eisen een ICT-professional moet voldoen om zakelijke processen optimaal te ondersteunen en door de inzet van ICT zakelijke meerwaarde te creëren. Daarom biedt PEAK-IT naast een geaccrediteerd HBO lesprogramma ook de HDI certificering op basis van ITIL: dé standaard voor het optimaliseren van effectieve communicatie van de servicedesk. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven medewerkers in heel Nederland. PEAK-IT is Gold Certified Partner van Microsoft en Gold Member van het Deloitte ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’ programma. Kijk voor meer informatie op www.peak-it.nl.

Mediacontact

Maarten Cobelens
Directeur PEAK-IT

T 035 – 6996500
E info@peak-it.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *