Paardencoaching in Apeldoorn voor uw geestelijke ontwikkeling

Paardencoaching in Apeldoorn is een fenomeen dat de laatste jaren steeds meer wordt gebruikt bij de mentale en geestelijke ontwikkelingen van mensen. Het werkgebied van de paardencoaching in Apeldoorn is ontzettend breed en kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. Hierbij kunt u denken aan traumaverwerking, loopbaanvragen, persoonlijke ontwikkeling of ziektes.

Nu u op de hoogte bent van het feit waar paardencoaching in Apeldoorn voor kan dienen, zit u waarschijnlijk nog met een aantal vragen wat de paardencoaching precies inhoud. Honderden jaren geleden, toen veel paarden nog in kuddes leefden, kwam het soms voor dat de paarden van de ene kudde naar de andere gingen. Hierbij werd een nieuw paard altijd gescand op zijn capaciteiten, omdat er bij mogelijk gevaar gevlucht moet worden en het nieuwe dier moet hier wel toe in staan zijn. Paarden hebben de wonderlijke capaciteit om dit ook bij mensen te zien en kunnen hierdoor specifieke spanningen en stress in het lichaam opsporen, waar je vervolgens mee aan het werk kunt.

Wilt u meer weten over de paardencoaching in Apeldoorn of heeft u behoefte aan een gratis en vrijblijvende afspraak bij onze praktijk? Neem contact met ons op middels de gegevens op de contactpagina of kijk op de website om u alvast beter te laten informeren.

Comments are closed.