Overnachten in een prachtige omgeving

Een Bed en Breakfast in Zutphen boeken is de trend van dit moment. Het is weer zomer en u wilt erop uit trekken en genieten van het lekkere weer. Het maakt niet uit of u een natuurbezoeker bent of juist een gezellige stad wilt bezoeken. Bij een Bed en Breakfast kunt u altijd terecht voor gezellige en sfeervolle overnachting: zoals bijvoorbeeld in Zutphen.

Het is Pinksteren en lekker weer, ideaal om de fiets te pakken vanaf Deventer naar Zutphen. Lekker genieten van de geweldige zomerdag en fietsen door de binnendoor wegen. Eenmaal aangekomen in Zutphen hebben wij deel genomen aan de Kunstroute. De Kunstroute is een wandeling langs ateliers, galeries en locaties in de mooie oude binnenstad van Zutphen. Zutphen zit ook vol met goede restaurants, dus wij hebben heerlijk gegeten. Helaas was het fietsen en de andere activiteiten iets teveel voor onze kleine van 8 jaar. Om de hele weg weer terug te fietsen naar Deventer leek mijn vrouw geen goed idee en kwam vervolgens met de opmerking ‘hoezo blijven niet overnachten in een Bed en Breakfast in Zutphen?’. Daar had ik nog niet bij stil gestaan en gingen beide opzoek naar een Bed en Breakfast in Zutphen. Wij waren het direct eens om te overnachten bij Bed en Breakfast Boszicht.

Eigen ervaring

Wat ons erg aansprak van Bed en Breakfast Boszicht was de prachtige omgeving en de knusse accommodatie lekker landelijk. U wordt vriendelijk verwelkomt en alles is super schoon. ‘S avonds hebben wij nog even lekker buiten gezeten en geluisterd naar alle vogels. Mijn vrouw, zoon en ik hebben heerlijk geslapen. Na ons ontbijt met verse eieren konden wij onze fietstocht naar Deventer weer voort zetten.

Ook overnachten bij Bed en Breakfast Boszicht?  Klik dan op één van de linkjes die vermeld staan in dit artikel. Mochten er nog vragen zijn of onduidelijkheden, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Zo kunt u voldoende informatie vinden en op een eenvoudige manier een ideale en rustige vakantie boeken. Wij zijn heel erg tevreden en komen zeker weer terug.

Comments are closed.