Open dag CMM vol met vernieuwingen

Amsterdam, 20 juni – Na het succes van de open dag in mei heeft College of MultiMedia besloten een nieuwe open dag te organiseren. Deze open dag staat gepland op zondag 25 augustus en geeft een goed beeld van de opleidingen en cursussen. Tijdens deze open dag zal CMM tevens een primeur bekend maken: de nieuwe opzet van de web opleidingen zal uit de doeken worden gedaan!

Programma open dag
Om een goed beeld te krijgen van de opleidingen organiseren wij diverse proeflessen. De dag zal starten met een vrije inloop vanaf 12.00 uur waarna we om 12.30 uur echt beginnen. Tussen 12.30 en 14.00 uur organiseren wij de proefles Webdesign. Tussen 14.00 en 15.30 staat de proefles 3D Producer op het programma en tussen 15.30 en 17.00 uur zullen wij de dag afsluiten met een proefles Digital Video Producer.

Deelname aan de proeflessen is geheel gratis! Een van onze docenten laat je inhoudelijk kennis maken met onze lesmethoden en ons lesmateriaal. Een unieke mogelijkheid om onze opleidingen te ervaren! Meld je aan via http://www.cmm.nl/over-cmm/aanmelden-proefles.htm.

Masterclasses en verdere mogelijkheden
Tussen 12.00 en 17.00 uur is het mogelijk om informatie in te winnen over de opleiding van je keuze. Tevens zal er een expositie van het werk van (oud) studenten getoond worden. Uiteraard is het mogelijk je direct in te schrijven voor de opleiding of cursus van je keuze. Ook zal uitgebreid stilgestaan worden bij de wijzigingen die onze opleiding MultiMedia Engineer heeft ondergaan.

Vraag vanuit de markt
De opleiding MultiMedia Engineer van CMM is aangepast om deze nog beter aan te laten sluiten bij de vraag vanuit de hedendaagse markt. Een veranderende markt betekent een herziening van de opleiding om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. De opleiding, die bestaat uit drie modules, zal voortaan door het leven gaan als de opleiding Interaction Designer. De modules waar deze opleiding uit bestaat zijn Webdesigner, Front-End Developer en Web Developer.

“Voor HR managers is het soms moeilijk in te schatten welke skills mensen bezitten. Door ons curriculum nog beter aan te laten sluiten bij de vraag vanuit de markt bieden wij studenten een nog betere doorstroming naar de arbeidsmarkt” aldus Guy Nicholson, directeur van College of MultiMedia. Het volgen van een opleiding bij College of MultiMedia wordt zo wel heel interessant!

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Boy Ligtenberg, afd. Marketing CMM via tel: 020-4623931 of email: boy@cmm.nl.
Voor beeldmateriaal : http://www.cmm.nl/nieuws/pers
Voor nieuws: http://www.cmm.nl/nieuws/
Beeldmateriaal:

– See more at: http://www.cmm.nl/nieuws/open-dag-college-of-multimedia-vol-met-vernieuwingen/#sthash.3ygBjz67.dpuf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *