Op zoek naar een origineel cadeau?

Ben jij ook alweer naarstig op zoek naar een leuk, smaakvol en origineel cadeau, maar kan je het niet vinden? Dan moet je echt eens kijken op www.theebloemen-shop.nl. Wat is een Theebloem precies? De theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. In Engeland wordt de “Blooming Tea” al jaren geserveerd op hun High Tea’s.

De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem.

Kortom Theebloemen maken theedrinken tot een feestje. Ze zijn perfect geschikt om te serveren op een High Tea, om als cadeau te geven of om er zelf lekker van te genieten. In de shop hebben we een ruime keuze aan Theebloemen in vele verschillende smaken. Tevens behoren leuke cadeau-sets en servies en glaswerk tot het assortiment. De Theebloemen zijn er in verschillende verpakkingen, ook voor een enkele Theebloem kunt u bij ons terecht. Dus ga je dit jaar iemand heel erg blij maken met 1 van onze heerlijke Theebloemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *