Op doorreis in eigen land

Afgelopen jaar zijn mijn vrouw en ik voor het eerst met de auto op vakantie geweest naar het buitenland. Echter ging dit nabij Maastricht direct mis, aangezien mijn auto opeens niet meer verder wou rijden. Om deze reden besloten wij om één nachtje nabij Maastricht te verblijven, om de volgende dag een garage in de buurt op te zoeken waar wij onze auto zouden kunnen laten maken. Al gauw kwamen wij terecht bij een B en B nabij Maastricht waar wij zouden kunnen overnachten.

Een heerlijke overnachting

De overnachting bij de Bed and Breakfast Pincky was heerlijk! Alles was zeer eenvoudig en service stond voorop bij deze mensen. Daarnaast voelde het als thuis, en kon je zelf gemakkelijk een kopje koffie zetten of een bouillon maken. Daarnaast beschikt het over gratis WIFI, waardoor ik direct op mijn laptop kon, om een garage in de buurt op te zoeken. Bovendien was dit allemaal tegen een scherp tarief, waardoor deze tussenstop echt helemaal top voor ons was.

Wil jij meer weten over Bed and Breakfast Pincky? Bekijk dan eens de website van de specialist voor meer informatie hierover. Klik op de linkjes in dit bovenstaande artikel om direct naar website van de specialist te linken!

Comments are closed.