Ook altijd moeite met het uitzoeken van het juiste cadeau??

Veel mensen kost het bloed, zweet en tranen om een origineel geschenk te vinden voor de gelegenheid waar je naar toe moet. Of dit nu gaat om de geboorte van een nieuwe wereldburger, een huwelijk of een verjaardag, het blijft moeilijk het juiste cadeau te vinden.

Nu is daar een oplossing voor gekomen; er is een nieuwe webwinkel online, welke een ruime collectie unieke handgemaakte en zelf samengestelde geschenken en geschenkpakketten heeft voor ieder te bedenken gelegenheid: www.betaalbaregeschenken.nl.

Er is geen gelegenheid te bedenken, waar geen geschenk voor te vinden is. Je kan het zo gek niet bedenken, maar niets wordt aan de verbeelding over gelaten. Men vindt hier kraamcadeaus voor jongens, meisjes en meerlingen, maar ook de zwangeren en opa + oma worden niet vergeten. Huwelijksgeschenken zijn er voor bruidsparen, maar ook aan het “homohuwelijk” is gedacht en tevens voor het 25- of 50-jarig huwelijk of een huwelijksaanzoek is iets speciaals gemaakt. Verder zijn doop- of communiegeschenken niet alledaags en worden de geslaagden onder ons niet vergeten. Als men met pensioen gaat is een flesje wijn wel afgezaagd, dus vindt hier de alternatieven. Wanneer iemand ziek is wordt de traditionele fruitmand ook minder origineel en met een beterschapmand biedt men wel een heel leuk alternatief. Maar ook gewoon als iemand jarig is, moeder- of vaderdag of bij een nieuwe woning/verhuizing zijn leuke unieke geschenken te verkrijgen.

Er wordt geleverd aan zowel particulieren als bedrijven en alle mogelijkheden voor persoonlijke wensen en budgetten zijn bespreekbaar, zodat een geschenk op maat gemaakt kan worden.

Bespaar een hoop tijd door de collectie van A&D Betaalbare Geschenken eens rustig te bekijken en gun Uzelf het gemak van bestellen vanuit de luie stoel op www.betaalbaregeschenken.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *