Ooglaseren wint steeds meer vertrouwen

Amsterdam – 18-10-2013,

Naarmate men ouder wordt zal de kans toenemen op een achteruitgaand gezichtsvermogen en dat is natuurlijk, maar dat betekend niet dat u daar genoegen mee hoeft te nemen. Met een ooglaserbehandeling van Optical Express is het mogelijk om uw gezichtsvermogen weer volledig terug te krijgen. De klanttevredenheid behoort tot één van de hoogste in de industrie en ooglaseren in het algemeen is het meest veilig binnen de electieve chirurgie.

Ooglaseren is acceptabel geworden

Door de ontwikkelen in de ooglasertechnologie zijn de behandeling uiterst betrouwbaar te noemen. Het ogen laseren is door verschillende onderzoeken uitgeroepen tot het meest veilige electieve behandeling die er is. Er zijn strenge eisen waaraan ooglaserklinieken zich moeten voldoen en dat is ten goede gekomen voor de hoge kwaliteit van de behandelingen en zo ook het consumentenvertrouwen. Hoewel ooglaseren jaren lang door velen nog als eng werd beschouwd begint men steeds meer open te worden voor de optie om in plaats van een bril of contactlenzen te kiezen voor een ooglaserbehandelingen. De vele mensen die al een behandeling hebben ondergaan en er positieve verhalen over vertellen zijn dan ook een belangrijke schakel in het vertrouwen wekken bij de vele consumenten die wel wat ziet in het ogen laseren maar nog overtuigd moet worden. Door de jaren heen is ooglaseren dus steeds meer acceptabel geworden bij het grote publiek en toch zijn de mensen die een ooglaserbehandeling ondergaan toch vaak opzoek naar veel informatie alvorens zij tot de behandeling overgaan.

LASIK meest populair

Van de beschikbare ooglaserbehandelingen die aangeboden wordt in Nederland is de LASIK behandeling het meest populair. Vaak gaat zo´n LASIK behandeling gepaard met Intralse en/of een Wavefront behandeling die enerzijds voor een veiliger behandeling en anderzijds voor een nauwkeuriger behandeling zorgen.

Als u ook geïnteresseerd bent geworden in het verbeteren van uw gezichtsvermogen middels ooglaseren, is Optical Express één van de meeset vertrouwde ooglaserklinieken in Europa.

Optical Express Ooglaserkliniek Amsterdam
Beethovenstraat 96
1077 JN Amsterdam
Tel: 0800 22 22 100

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *