Ontwerpen voor de badkamer of toilet

Passend badkamerontwerp
Op zoek naar een snelle en gratis oplossing voor een nieuw ontwerp voor uw verouderde badkamer? Bij Sani-bouw geloven we in de noodzaak en waarde van een goed en professioneel ontwerp voor badkamers, of het nu een grote of een kleine badkamer betreft maakt daarbij niet uit. Ook de verbouwing van het toilet, het kleinste maar vaak het duurste kamertje in huis, start met een goed plan en een doordacht ontwerp. Dat is waar we bij Sani-bouw goed in zijn, mooie en doordachte maar ook bij uw situatie passende ontwerpen. Voor deze service vragen wij overigens niets, enkel  een like of plus als u tevreden bent met het ontwerp.

Kosten besparen
Het is overigens een misverstand dat een dergelijke renovatie altijd veel geld moet kosten, een goed badkamerontwerp houdt ook rekening met het budget.  Sani-bouw heeft een online showroom maar is tevens een webshop met A-merken sanitair, tegels en installatiematerialen tegen lage prijzen waardoor de materiaalkosten voor de nieuwe badkamer of toilet zo betaalbaar als mogelijk blijven. Dit geldt overigens ook voor onze bouwmaterialen, vergelijkt u de prijzen maar eens met de andere lokale aanbieders en daarvoor brengen wij het ook nog bij u thuis.

De vakman bij u om de hoek
Een badkamerrenovatie of toiletrenovatie kunt u (gedeeltelijk) ook zelf uitvoeren maar mocht u weinig tijd hebben of niet de vereiste handigheid bezitten dat kan de Sani-bouw vakman bij u om de hoek uitkomst bieden. Zij zijn in heel Nederland beschikbaar voor het uitvoeren van allerlei renovatie opdrachten, klussen en montagewerkzaamheden. Ervaren vakmensen die zorgen voor kwaliteit en tevredenheid, zowel bij het uitvoeren van het werk alsook bij het opstellen van de offerte, door betaalbare kwaliteit te leveren.

Comments are closed.