Vernieuwd Goudenhanddrukspecialist.nl biedt meest actuele info over ontslagvergoeding

De afgelopen periode zijn ontslag en het ontslagrecht in Nederland vaak aangeroerde onderwerpen in het nieuws. De recent gepresenteerde plannen van het Kabinet over het versoepelen van het ontslagrecht en de grote ontslagrondes die plaatsvinden zijn vrijwel dagelijks te volgen in de landelijke media. Wat de kabinetsplannen nu exact voor impact hebben voor een ontslagen medewerker is veel lastiger te herleiden. Werknemers die in een ontslagsituatie terecht komen zijn op zoek naar deze relevante informatie. Men is onzeker over de financiële toekomst en weet niet wat hen te wachten staat. De plannen van het Kabinet betekenen een verslechtering van de positie van de werknemers. Gouden Handdruk Specialist adviseert ontslagen werknemers over de financiële consequenties van ontslag. Recent heeft Gouden Handdruk Specialist haar website vernieuwd. Op de website staat de meest actuele informatie over het huidige ontslagrecht en uitgebreide toelichtingen over de bestedingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding. De Gouden Handdruk Specialist is marktleider in de gouden handdruk branche en helpt jaarlijks honderden ontslagen werknemers met een fiscaal vriendelijke aanwending van de ontslagvergoeding.

Gouden handdruk banksparen populairder dan verzekeren, vergelijken loont!
“Werknemers die een ontslagvergoeding ontvangen, kiezen tegenwoordig vaker voor banksparen gouden handdruk in plaats van een traditionele lijfrenteverzekering”, stelt Marius Winter, eigenaar van de GoudenHanddrukSpecialist.nl. “Het grote voordeel van banksparen is de transparantie, maar ook de lagere kostenstructuur maakt banksparen veel aantrekkelijker dan verzekeren. De markt voor banksparen ontwikkelt zich razendsnel in Nederland, er zijn tal van aanbieders actief binnen gouden handdruk banksparen. Voor net ontslagen medewerkers is het lastig om hieruit de beste keuze te bepalen. Om de aanbieders te vergelijken hebben wij een gouden handdruk banksparen vergelijkingsmodule toegevoegd aan de website. Na het invullen van basisgegevens zoals hoogte gouden handdruk en duur van de uitkeringen, ziet men direct welke bank de hoogste uitkeringen en scherpste rente aanbiedt. De verschillen in rentes lopen op tot wel 1%, het loont dus wel degelijk om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken!”

Video’s met uitleg en tips over de besteding gouden handdruk
“Om de website nog meer toegankelijk te maken hebben wij er recent ook een aantal video’s op geplaatst. Zo kunnen mensen op een eenvoudige manier kennis maken met de actuele mogelijkheden van de gouden handdruk”, vervolgt Winter. Vooralsnog zijn er 3 video’s geplaatst over de aanwendingsmogelijkheden van een goudenhanddruk, te weten; banksparen gouden handdruk, stamrecht bv en verlonen. De video’s zijn te vinden op de webpagina: http://www.goudenhanddrukspecialist.nl/video-2013.html. Op deze webpagina is ook een video te zien over ‘RVU strafheffing bij ontslag’. Deze video geeft uitleg over de Regeling voor Vervroegde Uittreding (RVU), dit is de boete van 52% bij ontslagvergoedingen die het karakter van een verkapte VUT hebben. Kijkers ontvangen tips en adviezen om de RVU heffing van 52% te voorkomen. Om de set compleet te maken vinden bezoekers tevens video’s met een heldere uitleg over de kantonrechtersformule en het onlangs geïntroduceerde transitiebudget. “Het transitiebudget gaat – als de kabinetsplannen over het ontslagrecht doorgaan- de ontslagvergoeding vervangen vanaf juli 2014. Het transitiebudget dat werknemers ontvangen bij ontslag zou dan nog maar 1 week per gewerkt jaar bedragen in plaats van de huidige kantonrechtersformule die 1 maand ontslagvergoeding per gewerkt jaar oplevert, het is goed om mensen daar nu al goed over te informeren”, sluit Winter af.

Over Gouden Handdruk Specialist
Gouden Handdruk Specialist is onderdeel van W&P Belastingadviseurs. Gouden Handdruk Specialist adviseert en bemiddelt in de bestedingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding: direct afrekenen met de fiscus, lijfrenteverzekering, gouden handdruk banksparen en stamrecht BV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *