Ontdek Ook Hoe Je Verzuring Oplost En Weer Vrij En Blij Van Het Leven Kan Genieten En Het Maximale Uit Je Leven Haalt

“Drink Basisch/Alkalisch Water En Word Snel Fit EnerGiek En Gezond”

Wij zijn er trots op om een nieuw produkt met een zeer brede werking aan julliie te presenteren en dat is : PH Vision PH druppels de eerste stap in het ontzuringsproces.

Om verzuring tegen te gaan is het drinken van hoog basisch/ alkalisch water een noodzaak. PH Vision Ph druppels van laboratorium kwaliteit verhogen de ph van het leidingwater naar ph 9-ph10. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstof in het lichaam komt. Een zieke cel kan niet overleven in een zuurstofrijke basische omgeving.

Basisch water is een goedkoop en natuurlijk medicijn. PH Vision Ph druppels helpt bij het reduceren van verschillende zuren.

Basisch water of alkalisch water is zeer sterk antioxiderend en zet het lichaam weer aan tot het maken van bicarbonaat. Bicarbonaten(natrium bicarbonaat) vormen de belangrijkste basische buffers in het lichaam die het zuur-base evenwicht van het lichaam moeten handhaven.

Een tekort aan bicarbonaat zorgt voor verzuring van het lichaam. De bicarbonaten neutraliseren in de darm het zuur wat uit de maag komt. Door verzuring verliezen de spijsverteringsenzymen hun functie.

Als er te weinig bicarbonaat in het lichaam is, kan het voedsel niet voldoende verteren en er ontstaat zo een tekort aan vitamines, mineralen en energie.

“ In mijn praktijk werk ik dagelijks met basisch water, en elke keer ben ik weer verbaasd dat mensen in relatief korte tijd zulke goeie resultaten behalen. Hoe langer men basisch water drinkt hoeveel beter het vaak gaat. Basisch water is goedkoop en drink je voor het leven, bij klachten voor sporters of iedereen die gezond wil blijven”

Het zuurbase evenwicht in het lichaam zou 20% om 80 % horen te zijn, tegenwoordig is het omgekeerde het geval. Door stress maak je zoutzuur aan, door middel van van de manuele behandelingen wordt je stressnivo verlaagt er onstaat letterlijk weer evenwicht in je systeem.

Volgens sommige “experts” kan je alleen met voeding al van je klachten afkomen. Ik denk juist het omgekeerde, eerst lichamelijk en geestelijk in evenwicht komen, en dan je voedingspatroon veranderen gaat dan bijna automatisch. Als je gestresst bent en te veel emotionele ballast met je mee draagt lukt dat echt niet.

http://www.phdruppelskopen.nl
http://www.biocarened.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *