Online bloemen bestellen

Hoe vaak komt het je niet voor dat je naar de winkel moet, het is slecht weer dus je neemt de auto. Parkeren is niet altijd gratis, dus je moet ook nog betalen voor een parkeerplaats. Winkels zijn vaak druk en probeer maar eens in een drukke winkel te vinden van je zoekt. In de winkel zijn de bloemen er niet meer die je zoekt of zien ze er niet meer mooi uit . Of het wachten tot je aan de beurt bent om geholpen te worden. Kortom, factoren die ervoor zorgen dat je geduld op de proef wordt gesteld, terwijl het veel makkelijker kan!

Bloemen bezorgen heeft als voordeel dat je allerlei verschillende soorten bloemen kunt bestellen, je kunt verfijnen op gelegenheid of op kleur. Daarnaast kun je gewoon lekker vanuit je huis een bestelling online plaatsen. Je bent ook niet aan de openingstijden van een winkel gebonden.

Vaak denken mensen aan de prijs en de daarbij komende verzendkosten, dat ze duurder uit zijn. Bekijk de prijzen maar eens in een bloemenwinkel en denk daarbij aan je kosten voor parkeren en benzine. Bloemen bezorgen is dus niet altijd duurder dan een boeket uit een bloemenwinkel.

Bloemen bij een bloemenwinkel moeten vaak van ver komen. De bloemen die je koopt zijn daarom niet altijd vers meer waardoor ze minder lang meegaan. Bloemen bezorgen geeft een kwaliteitsgarantie die ertoe leidt dat bloemen langer meegaan. Er wordt tenminste een vaasleven van 7 dagen gegarandeerd. Het komt vaak voor dat er positieve uitzonderingen zijn. Echter is dit wel afhankelijk van factoren zoals de temperatuur, water, licht.

Een uniek punt is dat de bloemen tijdens het verzenden worden voorzien van water. Zodat goed blijven tijdens het transport. Het boeket wordt daarnaast in een mooie, biologisch afbreekbare vaas verstuurd. Het boeket wordt nu een mooie cadeau waardoor het zich onderscheidt ten opzichte van andere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *