Onafhankelijke hypotheekberekening

Veel mensen laten hun hypotheek berekenen bij een hypotheekverstrekker. Daar is niets mis mee. Bij zo’n belangrijke beslissing als het kopen van een huis, is het verstandig om daarnaast een onafhankelijke hypotheekberekening te laten doen. Precies waarom Teun van hypotheeksteun in het leven geroepen: onafhankelijk aanvullend advies, zodat je beslagen ten ijs komt.

Weten waar je aan toe bent

Voor veel mensen is de hypotheekmarkt een onduidelijke wereld. Het heeft een stoffig imago en is niet toegankelijk voor mensen die er weinig van af weten. Hypotheeksteun is een platform voor mensen die meer willen weten over hypotheken. Mensen kunnen direct op de website terecht voor een onafhankelijke hypotheekberekening, zodat ze weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen lenen.

Het biedt bovendien een kennisbank met waardevolle informatie voor zowel starters op de huizenmarkt als bestaande huizenbezitters. Op de website kunnen mensen berekenen wat de maximale hoogte is van de hypotheek die zij op basis van o.a. hun inkomen, financiële verplichtingen en andere zaken kunnen krijgen. Een belangrijke eerste stap om te bepalen wat een hypotheek betekent in hun situatie en welke gevolgen dat heeft voor de portemonnee. Iets wat in de huidige economisch krappe tijden heel belangrijk is.

In alle rust oriënteren

Het afsluiten van een hypotheek begint vaak met  een hypotheekberekening. Dan krijgt de huizenkoper een idee wat hij kan lenen. Men doet er verstandig aan zich niet aan één hypotheekverstrekker vast te klampen. Een website als Hypotheeksteun komt dan van pas. Daarop kunnen mensen zich in alle rust oriënteren op de mogelijkheden en wat de maximale hoogte is van de hypotheek die ze kunnen krijgen. Vaak raak je wat overdonderd als je bij een bank of andere hypotheekverstrekker zit door alle informatie die op je af komt. Door je goed voor te bereiden en vooraf informatie te verzamelen ga je een stuk beter een dergelijk gesprek aan en weet je ook wat je ongeveer verwachten kunt.

Over Hypotheeksteun

Hypotheeksteun heeft als missie om de wereld van de hypotheken transparanter te maken. Het is een uitgebreid platform voor iedereen die wat wil weten over hypotheken. Geen ambtelijke, lastige taal, maar helder en duidelijk, zodat mensen meer inzicht krijgen in hypotheken en wat het voor hen betekent. Teun is het gezicht van Hypotheeksteun en geeft op onafhankelijke wijze antwoord op uiteenlopende vragen op het gebied van hypotheken. Hypotheeksteun is een onderdeel van Briljant Advies BV te Enschede.

 

Noot voor de redactie:

Meer informatie:

Teun van Hypotheeksteun
Auke Vleerstraat 5
7521 PE Enschede
Tel. 053-434 91 70

http://hypotheeksteun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *