Ochtendtypes

Een lekker kopje koffie samen met een fijn ontbijtje is voor vele van ons een goede reden om ons bed uit te komen in de ochtend. Maar hoe laat je jouw bed uit komt, dat verschilt per persoon. Van de vroege vogel tot de schone slaapster, wij zetten de verschillende types voor je op een rijtje. Welk type ben jij?

 

  1. “De dag begint pas rond twaalf uur”

Waar sommige het liefste lekker vroeg uit de veren zijn, is deze persoon liever niet buiten bed voor twaalf uur ’s middags. Uitslapen is een manier van leven, laten we het zo maar zeggen. Als het kan, zorg je ervoor dat je geen belangrijke vergaderingen of intense gesprekken in de ochtend afspreekt. Wanneer je dan toch vroeg op moet staan, gaat dit vaak gepaard met een ochtendhumeur waar je u tegen zegt. Niet zo gezellig voor de medemens, maar ja jij kan er eigenlijk ook niks aan doen natuurlijk.

 

  1. De vroege vogel

Jij ben een typisch voorbeeld van een ochtendmens, hoe vroeger hoe beter vind jij. En we moeten toegeven, wanneer je over straat loopt en alles is nog stil en rustig, dan is dat zeker een fijn gevoel. Daarnaast krijg je ook heel veel gedaan in de tijd dat een ander nog in zijn bed ligt en slapend doorbrengt. Maar besteedt je deze tijd ook zo goed als je kunt? Want aangezien je toch al rond half zeven uit bed bent, kun je best een uitgebreid ontbijt voor jezelf maken. Of even een rondje door de buurt joggen en de hond alvast uitlaten.

 

Maar wat jij ook bent, een kopje koffie in de ochtend is voor iedereen een goed idee. Probeer daarom eens de beste alternatief Nespresso cups. Deze goedkope Nespresso cups kun je aanschaffen via de online winkel van Koffiecupster.

Comments are closed.