Nu ook zwarte Theebloemen in het assortiment van de Theebloemen Shop.

Terwijl in China zwarte thee een kleine variant is naast groene thee, is deze in het Westen de meest gangbare thee geworden. Daarom konden de zwarte Theebloemen ook niet achterblijven in ons assortiment. We hebben onlangs weer een aantal schitterende Theebloemen toegevoegd met prachtige namen zoals: Try Me, Tycoon, Moon Shade en Black Beauty. De thee is geimporteerd vanuit de provincie Fujian in China. Daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt.

Wat is een Theebloem precies? De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem.

Na koffie is thee de meeste gedronken drank in Nederland. Er wordt gemiddeld 2,5 kop thee per dag per persoon gedronken. Per hoofd van de bevolking is dat ongeveer 100 liter thee per jaar. Maar liefst 79% hiervan wordt thuis gedronken. Dus met onze Theebloemen heb je een cadeau in handen welke zeker in de smaak zal vallen.

Hoe bereidt je een goede en lekkere thee(bloem)? Giet 500 ml kokend heet water in de theepot. Laat het water iets afkoelen, want als je de theebloem er meteen in doet kan de thee bitter gaan smaken. Leg de bloem in het water en na een tijdje zal de knop zich ontvouwen tot een prachtige bloem. Na 6 tot 8 minuten is de thee gereed om genuttigd te worden. De bereidingswijze wordt uiteraard bij uw bestelling gevoegd. Kortom een unieke manier om thee te maken en te drinken. Dit unieke concept kan in diverse settings worden gebruikt, zoals we een High Tea. De Theebloemen zijn ook zeer geschikt als cadeau. Kom eens een kijkje nemen op www.Theebloemen-shop.nl voor een volledig overzicht van ons assortiment. Wij berekenen geen verzendkosten en de Theebloemen zijn al per stuk verkrijgbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *