Nieuwste van het nieuwste

Afgelopen jaar heb ik een Samsung Galaxy Note 3 gekocht en kreeg hier gratis de Samsung Gear bij. De Samsung Gear is een horloge waar je mee kan bellen en in contact staat met je Samsung Galaxy Note 3. Aangezien ik iemand ben die graag dingen ontdek, heb ik bij de release van dit product gelijk toegeslagen, en mijzelf op een Samsung abonnement getrakteerd. Tot nu toe vind ik de Samsung Gear helemaal geweldig en het design is daarnaast ook gewoonweg perfect. Een top product van een top producent

Hou van vernieuwing

Zelf ben ik heel erg van de vernieuwing. Alles wat nieuw is wil ik hebben, en probeer ik graag uit. Het is een tik wat ik vanuit huis heb meegekregen, aangezien mijn vader een ontwerper was voor één van de grote high-tech maatschappijen van Nederland. Ermee opgegroeid ben ik dus heel erg, en tegenwoordig wil ik dus alles wat nu is als eerste uitproberen. Natuurlijk valt er wel eens iets tegen, maar die gok waag ik altijd.

Wil jij ook een telefoon abonnement?

Ben jij ook iemand die graag altijd het nieuwste van het nieuwste wilt? Klik dan op de linkjes in dit blog voor de nieuwste smartphones in combinatie met een telefoon abonnement.

Comments are closed.