Nieuwe medicijnkast / wervoorraadkast Medifix

Medicijnkast / werkvoorraadkast

Medicijnkast / werkvoorraadkast van Medifix

Medifix heeft haar succesvolle lijn medicijnkasten en verbandkasten uitgebreid met een eenvoudig basismodel: de werkvoorraadkast. Op dit moment krijgt de werkvoorraad bij veel instellingen extra aandacht. Er is behoefte aan een overzichtelijke medicijnkast waarin heel veel verschillende soorten medicijnen op veilige wijze bewaard kunnen worden.

De werkvoorraadkast is standaard voorzien uittrekbare legborden (op  telescopische rails) met vakverdeling, alsmede uittrekbare manden. Afhankelijk van individuele wensen is aanpassing of uitbreiding van deze medicijnkast mogelijk. Bijvoorbeeld met een opiatenkastje, verlichting of extra legborden.

Zoals alle Pharmasafe® medicijnkasten en verbandkasten is ook de werkvoorraadkast gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal dat met een zeer harde laag kunststof is afgewerkt. Hij is afsluitbaar met een sleutelslot en voorzien van een vochtbestendige metalen plint.

De Pharmasafe® lijn omvat daarnaast een ook nog tal van andere medicijnkasten in verschillende hoogte- en breedtematen. Ze zijn geschikt voor alle gangbare medicijndistributiesystemen (EAV/EAG, ATC/Baxter, weekcassettes, en dagcassettes) met een 60 x 40 of 30 x 40 binnenwerk. Qua uitvoering is er keuze uit een grote reeks moderne kleuren en houttinten.

Verder maakt Medifix in de Pharmasafe® lijn ook individuele medicijnkluisjes, wandkasten voor kleinschalig wonen, medicijn- en verbandwagens en afsluitbare dossierwagens. Het aanbod is dus altijd nauwkeurig af te stemmen op het aantal bewoners en de toepassing.

Meer informatie over de medicijnkasten en medicijnwagens: www.medifix.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *