Nieuwe collectie design meubelen

Van der Donk interieur heeft haar collectie uitgebreid met een aantal mooie design aanwinsten. Zo staan bij Van der Donk in de showroom nu de design bank Mitchell en design bank Bend. Deze design meubelen Komen uit de uit het assortiment van het toonaangevende design merk B&B Italia.

Ook zijn er nieuwe aanwinsten van het Italiaanse design merk Minotti, namelijk de Powell. Deze design bank is het nieuwe paradepaardje van Minotti, en is te zien in de showroom bij Van der Donk interieur. Van der Donk is zeer verheugd deze Minotti design bank aan haar collectie collectie design meubelen.

Naast uitbreiding van onze collecties Italiaanse design meubelen, zijn ook de collectie van een aantal andere merken uitgebreid. Zo zijn er bijvoorbeeld weer veel nieuwe design meubelen van Rolf Benz binnengekomen. Wanneer u interesse heeft in de nieuwe collectie van een van onze merken, kom dan eens kijken in onze showroom in Gorinchem.

Voor meer informatie over design meubelen by Van der Donk of over interieuradvies kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of een bezoek brengen aan onze website. Newtonweg 18 Gorinchem, tel: 0183-64 63 53, www.designmeubels.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *