Nieuw land in zicht | Amacom, The Amazing Company

’s-Hertogenbosch, 27 maart 2013

Nieuw land in zicht

 “Waar zijn we met elkaar gebleven”, een veelomvattende uitspraak, treffend neergezet in een tijd waarin we op zoek zijn naar de bodem. We hebben de touwladder laten zakken in een put en al dalende is zelfs de felste schijnwerper niet krachtig genoeg om “land in zicht te kunnen roepen”.

Winkels sluiten, cafés lopen leeg in hetzelfde tempo waarin de kerk ook haar volgelingen heeft verloren en mensen raken hun werk en vertrouwde omgeving kwijt. Zo zou je de huidige tijd kunnen typeren, waarin mensen en bedrijven dolend door de eigen achtertuin niet meer weten waar ze het zoeken moeten.

 De crisis heeft ons bij de keel gegrepen en het lijkt vrijwel onmogelijk om daaraan te ontsnappen………………………… ware het niet dat er ook bedrijven zijn die als fel knipperende vuurtorens aangeven dat er daadwerkelijk land in zicht is. Dit land is nieuw, nooit ontdekt, nooit bewandeld en dus klaar om te worden ontgonnen. In dat land “staat” Amacom, The Amazing Company. Om dat nieuwe land te zien moet je echter wel eerst hoog in de mast willen klimmen.

 Gestart eind jaren negentig, oriënterend op de e-commerce markt, eigenwijs en vooral haar eigen ideeën over ontwikkeling van kansen, niet loslatend. Wars van traditie, geen dictaten uit het verleden. “vroeger deed iedereen het zo, dus zal het wel goed zijn”, nee, de tijd heeft bewezen dat de oude economie heeft afgedaan en er nieuwe paden bewandeld moeten worden. Welkom in de nieuwe wereld van Amacom.

Crisis, hoezo crisis, hoezo mensen zonder werk, terwijl Amacom haar vacatures niet eens ingevuld krijgt!!

 Amacom levert een gigantisch pakket producten aan winkels en bedrijven, oorspronkelijk bestaande uit consumentenelektronica, zijnde audio-video-it- klein huishoud en groot witgoed. Dit palet producten van alle grote A-merken wordt nu uitgebreid met verlichting, gereedschappen, wonen en tafelen, mobiliteitsproducten, kortom alles wat er in en om het huis te gebruiken is.

Deze producten zijn beschikbaar vanuit de diverse, verspreid in het land liggende magazijnen van Amacom en worden door haar klanten op webwinkels en in een nieuwe r-etail formule getoond. Geen voorraadbeslag, altijd de nieuwste producten en de meest actuele prijzen. Een nieuwe vorm van winkelen die ook nog eens voor de consument tot een enorme vergroting van het aanbod zal leiden. Producten die tot voor kort slechts op bestelling beschikbaar waren een lange tijd “onderweg “ en zijn nu ineens voorhanden.

 Nieuw land, nieuwe inzichten en daardoor een nieuwe bemanning brengt onze nieuwe economie weer op gang. Amacom wil daarin meehelpen en graag nieuwe bemanningsleden werven. Onze loopplank ligt klaar.

 

 //////////////////einde//persbericht////////////////////

Noot aan de redactie (niet voor publicatie):
Deze persinformatie wordt u toegestuurd door Amacom, the Amazing Company B.V.
Voor extra informatie of interviews kunt u contact opnemen met Erik van Geuns, manager marketing & communicatie van Amacom. Contact via mail marketing@amazingbackoffice.eu of telefoon 073-54 30 775

Over Amacom
Amacom, the Amazing Company opereert als groothandel in consumenten elektronica. Klanten behoren tot de Nederlandse top van e-tail en retailkanalen. Amacom verzorgt de import, verkoop en distributie van de grote merken in consumenten elektronica ten behoeve van internet- alsmede fysieke winkels in Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *