Nieuw Alfi op thermoskannenwinkel.nl

Sindskort op thermoskannenwinkel.nl het Duitse merk Alfi. Alfi is een hoogstaand merk uit Duitsland. Alfi produceert sinds 1914 verschillende flessen en thermoskannen in Duitsland.

Alfi heeft verschillende merken thermoskannen in zijn assortiment oa thermoskannen gemaakt van RVS met gehard glazen binnen fles. Maar ook onbreekbaar dubbelwandige rvs thermoskannen. De thermoskannen van Alfi blijven tot 12 uur warm en koud tot 24 uur.

Een thermosfles (ook: thermoskan of kortweg thermos) bestaat uit een cilindervormig voorwerp, waarbinnen een tweede fles zit. Tussen de buitenwand en de binnenwand is een luchtledige ruimte, zodat warmteoverdracht via geleiding en convectie onmogelijk is. Verdere warmteoverdracht door straling wordt beperkt door het gebruik van spiegelende oppervlakken. Hierdoor is het mogelijk om zowel warme als ook koude vloeistoffen lang op dezelfde temperatuur te houden.

Deze flessen bestaan uit een buitenfles van kunststof en een binnenfles van glas. Tegenwoordig bestaan thermosflessen meestal geheel uit metaal, dat wil zeggen de buiten- en binnenfles zijn beide van metaal. Alleen de afsluitende doppen zijn nog van kunststof.

De Alfi thermoskan is een degelijke isoleerkan perfect voor op kantoor en thuis. Kijk snel op thermoskannenwinkel.nl voor een thermosfles of thermoskan. Zo heb je elke dag jouw heerlijke koffie of thee lekker warm in je beker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *