Nicer Dicer Plus

Nicer Dicer Plus

Alles snijden in een seconde!

  • Snijd voedsel in alle vormen en maten
  • Met 11 verschillende snij-opties
  • Gesneden voedsel wordt opgevangen in de speciale vershoudbak
  • Inclusief rasp en een mandoline snijset

Nicer Dicer Plus verandert je keuken

De Nicer Dicer Plus snijdt alles. Groenten en fruit wordt verandert in blokjes, schaafsel, plakjes en partjes. Alles wat je snijdt wordt opgevangen in de speciale bewaarbak onder de snijdeksel. Op die manier maak je makkelijk een kant en klare salade soor simpelweg te snijden en de bak te schudden.

Rasp chocolade, nootmuskaat en kaas. De Nicer Dicer Plus heeft meer dan 11 snij-functies en vervangt al je messen. De Nicer Dicer Plus is het handigste apparaat in je keuken en kan gebruikt worden voor elke maaltijd. Maak gezonde fastfood door binnen seconden een verse salade op tafel te toveren of rasp pepers als toevoeging aan een verse curry. Met de Nicer Dicer Plus bespaar je kooktijd!

De Nicer Dicer Plus is ontwikkeld naar de hoge eisen van de Duitse commerciële keukens en is gebouwd om mee te gaan. Alle snijvlakken blijven vlijmscherp. De opvangbak is hermetisch afgesloten en houdt eten langdurig vers. De Nicer Dicer Plus kan gewoon in de afwasmachine. De metalen onderdelen zijn roestvrij en de plastic componenten zijn volledig temperatuurbestendig. Bij bestelling ontvang je bovendien een inspirerend receptenboek.

Koop de Nicer Dicer Plus en verander snijden voorgoed!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *