Newsserver voor usenet programma

Een van de goedkoopste usenet aanbieders in Nederland is Pure Usenet. Voor weinig geld kan iedereen een newsserver krijgen bij deze aanbieder. Maar het kan nog goedkoper.

Usenet proberen voor niets

Pure Usenet biedt niet alleen betaalde pakketten aan maar ook newsservers die aspirant klanten eerst kunnen proberen. Het is dus niet nodig om te betalen. Een dergelijke gratis newsserver is te verkrijgen voor 1 week. In die week kan je onbeperkt downloaden zonder limieten. Er zijn meer aanbieders die klanten een gratis newsserver laten testen. Zo is het bij de premium aanbieder Eweka ook mogelijk om een week te downloaden. Eweka is niet alleen de grootste aanbieder van newsservers maar ook een van de oudste in Nederland. Ze bieden verschillende newsserver abonnementen aan naast de gratis proefweek. Over het algemeen is Eweka een paar euro duurder per maand dan Pure Usenet maar het verschil is dat Eweka kwalitatief beter is. De downloadsnelheden zijn optimaal en de retentie is meer dan 10 jaar.

Geschikt voor alles

Of je nou een makkelijke downloader bent en graag via Spotnet download of met allerlei extra opties met sabnzbd, Pure Usenet en Eweka zijn zeer geschikt voor een iedere usenet download methode. De providers zijn natuurlijk niet gebonden aan een besturingssysteem, je kan ze gebruiken op Android, iOS, Windows, MAC, Linux en zelfs BSD. Beide aanbieders werken standaard met SSL. Je hoeft dus niet bang te zijn voor mensen die meekijken, zelfs je internet aanbieder kan niet zien wat je download. Alleen jij en de usenet aanbieder kunnen dat waarnemen.

Makkelijk met spotnet
Wie download via spotnet hoeft weinig te doen. Start de het installatiebestand op, klik een aantal keren door en voer je newsserver logins in. Daarna zal het programma zichzelf klaarmaken voor gebruik. Dit kan een aantal uren duren. Maar daarna heb je ook wat. Je hoeft alleen maar te zoeken, te klikken op ‘download’ en een ieder gewenst bestand wordt voor je gedownload.

Comments are closed.