Neodymium magneten kopen bij SAV-webshop.nl

Neodymium magneten is de sterkste magneet onder magneten die er te koop is. Met neodymium magneten kun je een hoop dingen doen. Ze komen ook in veel verschillende vormen voor. Bijvoorbeeld in de vorm van een cylinder, potmagneet of in de vorm van een kogel. Een kleine beschrijving van de werkwijze van dit soort magneten vind je hieronder.

Neodymium

Neodymium als materiaal is jaren geleden ontdekt in Oostenrijk. Het heeft een zilverachtige kleur. De uitvinder van dit element, want het is een element, heet Carl Auer von Welsbach. Deze man ontdekte in 1885 Neodymium als element. Dat deed hij door aan de ene kant praseoymium en aan de andere kant het element neodymium van elkaar te scheiden. Maar het zou nog een lang tijd duren voordat het bewerkt kon worden in de producten zoals we die vandaag hebben.

Neodymium magneten en andere producten

Neodymium magneet is inderdaad een magneet waar neodymium in verwerkt zit. Maar er zijn tegenwoordig meer producten waar dit in zit. Denk bijvoorbeeld aan glas, waarbij je verschillende kleuren kunt maken als je de kleuren mengt met neodymium. Ook kun je er de groene waas in glas mee verwijderen. Ook wordt het gebruikt in bepaalde lasers, zoals de nd Yag laser.

Maar neodymium magneten heb je dus ook. Het zijn hele sterke magneten en staan bekend als de meest sterke magneet die er te verkrijgen is.

Neodymium magneten kopen

Je kunt neodymium magneten ook kopen. Ze zijn namelijk niet alleen weggelegd voor de industrie. Een online winkel waar je magneten kopen kunt is bijvoorbeeld SAV-webshop.nl. Deze winkel heeft alle magneten die je je maar kunt bedenken te koop, mits ze bedoeld zijn voor particuliere verkoop natuurlijk. De echte grote industriële magneten mogen nergens zomaar verkocht worden.

Online bestellen webshop

Neodymium magneten vormen een groep potmagneten die je online kunt bestellen. Je hebt ze in verschillende soorten en formaten, afhankelijk voor waar je de magneten voor gebruiken wilt. Neem een kijkje in de webshop voor een goed totaalbeeld van alle magneten. Overigens kun je er ook andere soorten magneten kopen, zoals magneetfolie, magneetstrips, magneetband, whiteboard magneten, enzovoorts. Stop ze in je winkelmandje online en de bestelling wordt voor je klaargemaakt. Vervolgens krijg je de bestelde magneten thuisgestuurd. Regelmatig zijn er ook kortingsacties in de webshop. Je krijgt dan magneet korting op verschillende producten. Zoals nu 10% extra korting op magneetband en magneetfolie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen enkele aanbieding uit het oog te verliezen. Zo wordt je altijd automatisch op de hoogte gesteld van kortingen en sale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *