Nederlandse game studio Bloomsix lanceert social foto raad game Snap Together voor iPhone

Bloomsix lanceert Snap Together, een asynchrone social foto raad game voor iPhone, iPad en iPod Touch. Het spel is per direct beschikbaar op de Apple App Store.

Amsterdam, Nederland, 18 december, 2012 — Foto’s maken, raden en delen. Een combinatie van drie populaire bezigheden op de mobiel lijkt een gat in de markt. Met Snap Together hoopt de Amsterdamse game ontwikkelaar Bloomsix hoge ogen te gooien op de competitieve App Store.

Vrienden spelen in Snap Together met elkaar op hun iPhone via Facebook. Het doel van het spel is te raden waarvan een foto is gemaakt door de tegenspeler. Na het maken van een foto van een van de voorgestelde woorden moet te tegenstander binnen de tijd raden wat het is terwijl de foto langzaam wordt onthuld. De game is asynchroon, wat inhoudt dat de game omstebeurt wordt gespeeld wordt en alleen wanneer dit uitkomt.

“Snap Together is een game om op een speelse manier is om met je vrienden te connecten. De beginnende speler zal foto’s maken van de voor gestelde woorden. Al snel blijkt dat er veel leuke en interessante foto’s te maken van de dingen die de speler bezig houdt in het dagelijks leven.”, vertelt Joris Verschoor, medeoprichter van Bloomsix.

Snap Together is de eerste in een reeks onaangekondigde asynchrone social games van Bloomsix. De game is per direct beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod Touch en is te downloaden van de Apple App Store op https://itunes.apple.com/us/app/snap-together-free/id577099837?ls=1&mt=8 . Meer informatie over Bloomsix en Snap Together is te vinden op www.bloomsix.com .

Over Bloomsix:

Bloomsix is een onafhankelijke Nederlandse game studio gevestigd op het Science Park te Amsterdam, opgericht door broers Bart en Joris Verschoor. Bloomsix ontwikkelt en publiceert interactieve entertainment software, voornamelijk gericht op mobiele social games. Meer informatie is te vinden op www.bloomsix.com

 

Facebook                                   http://facebook.com/bloomsix

Twitter                                        http://twitter.com/bloomsix

 

Over Snap Together:

Premium App Store Link       https://itunes.apple.com/us/app/snap-together/id577100374?ls=1&mt=8

Free App Store Link                https://itunes.apple.com/us/app/snap-together-free/id577099837?ls=1&mt=8

Pers Kit                                        http://bloomsix.com/presskits/Press-Kit-Snap-Together.zip

Snap Together Facebook     http://www.facebook.com/SnapTogether

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *