Nagenieten met uw professionele vakantievideo’s

iMovie

Wat gaat het toch allemaal snel. Het is alweer juni en voor veel mensen komt de zomervakantie steeds meer in zicht. Voor een groot aantal mensen betekent dit op vakantie in het binnenland of naar het buitenland. Op vakantie worden er altijd filmpjes of foto’s gemaakt om achteraf nog eens te bekijken hoe leuk de vakantie was. College of MultiMedia heeft hiervoor speciaal de cursus iMovie Maker, de perfecte cursus om de vaardigheden van het filmen te leren en het achteraf kunt bewerken.

iMovie Maker

iMovie Maker is een tweedaagse cursus waar je de vaardigheden die je nodig hebt voor het maken en produceren van films leert. Zo wordt er onder andere aandacht besteedt aan het proces dat vooraf gaat aan het produceren van de film. Hieronder kan men verstaan het uitzetten van een verhaallijn, de structuur in deze verhaallijn, verschillende shots en de effecten van camera standpunten. Tevens ga je aan de slag met de camera of je eigen camera, om verschillende shots uit te proberen. Gedurende de tweede dag van de cursus ga je aan de slag met iMovie, het programma van Apple voor het monteren van films. Hierin leer je onder andere hoe je beelden kan stabiliseren, overgangen creëren, audio toevoegen en bijvoorbeeld foto’s toevoegen. Deze tweede dag is ook te boeken als losse cursus iMovie.

Data

iMovie Maker start bij CMM op 7 juli en op iMovie start op 14 juli. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Bezoek dan onze website www.cmm.nl en voor de directe link naar iMovie Maker gaat u naar http://www.cmm.nl/cursussen/apple/imovie-maker.htm ! Hopelijk zien we u snel bij een van onze cursussen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *