Naaimachines en borduurmachines bestellen via internet

Bent u van plan om een nieuwe naaimachine aan te schaffen? Dan is het aangeraden om even te passeren langs de website van Huissteden. U vindt er een uitgebreide keuze aan naaimachines, maar ook lockmachines en borduurmachines. Je hebt de mogelijkheid om in de winkel langs te gaan of uw aankoop online te doen. Huissteden biedt alle topmerken aan in verschillende prijscategorieën. Dat betekent dat u hier terecht kan zowel voor een basismodel voor de dagelijkse naaiklussen alsook voor professionele computergestuurde machines die naaien en borduren combineren.

Via de menubalk kan u precies zoeken wat u nodig heeft. U kunt sorteren op type machine, prijscategorie en merk. Vervolgens komt u op een pagina die een gedetailleerde beschrijving geeft van de toestellen, soms vergezeld van een video. U heeft ook de mogelijkheid om verschillende toestellen met elkaar te vergelijken. Komt u er dan nog niet helemaal uit, dan kan u contact opnemen met de winkel via telefoon op het nummer 0342 – 491 591. Dat kan van dinsdag tot zaterdag tussen 9u30 en 17u. Dat zijn tevens ook de openingsuren van de winkel. Die vindt u in de Langstraat 76 in Barneveld.

Maak u geen zorgen over de veiligheid van uw online aankoop. Alles is in het werk gesteld om dit vlekkeloos te laten verlopen. Bovendien wordt een aankoop vanaf 60 euro bij u thuis bezorgd zonder leveringskosten. Retourneren van geleverde toestellen kan zonder problemen binnen 14 dagen na aankoop.

Bekijk al onze naaimachines, lockmachines en borduurmachines op http://www.huissteden.nl.

Comments are closed.