Modieuze rokken maat 46

Mooie rokken voor dames met een maatje meer zijn er maar weinig. Tenminste dit is mijn ervaring. Zelf heb ik maat 46 en ik vind het heerlijk om jurken, tunieken en rokken met een mooie legging te dragen. Dit zit gewoon echt een stuk fijner en comfortabeler dan een jeans. De meeste jeans zijn tegenwoordig ook nog eens low-waist, wat betekent dat de broeken tot net onder de heupen komen. Voor een dame met een maatje meer is dit niet ideaal. Ik probeer namelijk altijd mijn heupen en onderbuik te camoufleren. Mooie jurken en tunieken kan ik eigenlijk altijd wel vinden. Alleen is het voor mij erg lastig om rokken maat 46 te vinden.

Boetiekjes en speciaalzaken

Voorheen kwam ik eigenlijk altijd bij boetiekjes en speciaalzaken om te kijken of ze mooie rokken in mijn maat hadden. Hier haalde ik ook altijd mijn jurkjes en tunieken, maar echt mooie rokken hadden ze vaak niet. Meestal waren dit van die hele rechte rokken, wat mijn figuur niet bepaald goed doet. Toen vroeg ik me eigenlijk af of dit niet anders zou kunnen. Toen ben ik eigenlijk eens gaan kijken op het internet. Van mijn vriendinnen heb ik hier al veel goede dingen over gehoord, alleen had ik zelf nog nooit iets online besteld. Ik heb direct in Google gezocht naar “dames rokken maat 46” en tot mijn verbazing waren er erg veel webshops die rokken in mijn maat verkopen. Dit had ik totaal niet  verwacht. In het begin was ik nog wel sceptisch. Ze zullen vast ook van die saaie rokken verkopen. Maar dit was totaal niet het geval.

Online grote maten rokken kopen

Ik heb erg veel webshops bekeken en ze hadden eigenlijk allemaal wel een mooi aanbod rokken. Toch ben ik verliefd geworden op de rokken van x-twofashion. Ik heb direct een mooie rok besteld met een super gaaf motiefje. Binnen enkele dagen had ik de rok al in huis en hij zat als gegoten! Eigenlijk bestel ik sindsdien altijd mijn kleding bij x-twofashion en met deze blog wil ik alle lezers aanraden om dat ook te gaan doen. De kleding is namelijk van super kwaliteit en de pasvorm is echt super. Dit komt vooral omdat x-two specifiek kleding ontwerpt voor de dame met een maatje meer. Hierdoor kan jij ervan uitgaan dat de kleding niet alleen modieus is, maar ook heerlijk zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *