Mode trends in 2013

Dat de mode veranderd dat is algemeen bekend. Toch gaat niet iedereen meteen mee met de mode en blijven ze hun oude kleding dragen. Sinds de komst van het internet is het veel gemakkelijker geworden om op de hoogte te blijven van de mode trends. Zo kun jij door verschillende mode blogs in de gaten te houden op een simpele manier bij blijven. De mode voorjaar 2013 breekt namelijk al bijna aan.

Welke kapsels zien we terug in 2013?

De kapsels 2013 zien er dit jaar heel mooi uit. Voor de mannen zien we vooral korte en verzorgde kapsels. Het haar wordt in model gebracht door een beetje haar mousse. De gel of wax voor de mannen zien we in 2013 veel minder voorbij komen dan voorheen. Voor de vrouwen kapsels geld dat er veel geverfd mag worden. Vooral de kleur rood is een kleur die erg geliefd is in 2013. Ook hebben de vrouwen in 2013 mooie korte kapsels wat vorig jaar nog niet te bedenken was.

Mode accessoires in 2013

Natuurlijk hoort bij de juiste kleding, een leuk kapsel ook de juiste mode accessoires. Een leuke die we veel gaan zien zijn de zonnebrillen 2013. Dit zijn speciale zonnebrillen met een mooi ontwerp. Naast zonnebrillen zien we natuurlijk ook mooie kettingen en andere sieraden terug.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *