Mitel VoIP

Bent u op zoek naar een manier om het telefoonnetwerk van uw bedrijf efficiënt te organiseren? Dat kan met de toepassing van Mitel VoIP. Mitel VoIP maakt het mogelijk om te bellen via uw bestaande bedrijfsnetwerk en biedt u vele voordelen. Doordat Mitel VoIP via uw bedrijfsnetwerk te koppelen is met andere communicatiemogelijkheden, kunnen werkprocessen en communicatieprocessen worden geoptimaliseerd.

Met Mitel VoIP vergroot u de beschikbaarheid van uw werknemers

Mitel VoIP biedt de mogelijkheid om overal ter wereld de interne bereikbaarheid van uw organisatie te realiseren. De beschikbaarheid van uw medewerkers wordt extra vergroot doordat Mitel VoIP te koppelen is aan andere devices. Hierdoor heeft een medewerker op externe locaties of onderweg alsnog toegang tot spraak- en datafaciliteiten van het bedrijf. Ook biedt Mitel VoIP de mogelijkheid tot Real-time inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers op basis van Outlook agenda’s. Dit draagt bij aan het vergroten van direct respons op gesprekken, ook al is een medewerker bijvoorbeeld aan de andere klant van de wereld. De betere beschikbaarheid en snellere respons van uw medewerkers vergroten de service naar de klant. Dit draagt bij aan meer klanttevredenheid.

Toepassing van Mitel VoIP leidt tot optimalisering in uw bedrijf

Mitel VoIP maakt bundeling van spraak, fax en e-mail mogelijk in de e-mailbox van uw medewerker. Hierdoor is uw medewerker op de hoogte van het contact met de klant via één kanaal. Doordat werkprocessen op deze manier worden geoptimaliseerd, leidt dit uiteindelijk tot kostenbesparing. Lagarde BV is leverancier, installateur en adviseur van Mitel VoIP en kan u vertellen over alle voordelen die de toepassing van Mitel VoIP biedt. Als specialist in oplossingen voor internet en telefonie voor bedrijven, kunnen zij u adviseren welke vorm van Mitel VoIP het beste is voor uw organisatie.

Comments are closed.