Meubels laten repareren

Sinds ik mijn hondje heb opgehaald hebben we al heel wat met hem meegemaakt. Het is een rasechte etterbak. Hij sloopt het liefste alles wat in huis staat op het moment dat wij even niet kijken. En hij is gek op spelen en alles waar hij zijn energie in kwijt kan.

Nu hij iets ouder is hebben wij hem gelukkig kunnen afleren dat hij onze meubels en andere belangrijke voorwerpen sloopt. De meubels zijn niet meer in beste staat door de periode dat hij het deed dus het was tijd ze eens flink onder handen te laten nemen.

Ik ging op zoek naar een meubelexpert. Iemand die mij kon vertellen wat er moet gebeuren met de meubels, en het eventueel ook kan uitvoeren. Iemand die verstand heeft van meerdere meubels, niet alleen van stoffen stoelen maar ook andere materialen.

Meubelreparatie was voor ons echt een vereiste, de stoelen waar we op zaten kwam de binnenkant zowat naar buiten. We hebben een goede meubelexpert gevonden die voor ons de meubels kan repareren. Het zal weer worden zoals ze waren. Nu moeten wij er nog voor zorgen dat onze pup in de puberteit geen trekjes krijgt van het slopen, want dan kunnen we volgende maand weer terug.

Comments are closed.