Met Theebloemen heb je een bijzonder cadeau in handen.

Theebloemen maken van theedrinken een echt feestje. Dat begint al bij de bereiding van de thee. De Theebloem is een bundeltje met gedroogde theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem. De theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. In Engeland wordt de “Blooming Tea” al jaren geserveerd op hun High Tea’s.

Bij alle Theebloemen zit een duidelijke bereidingswijze gevoegd. Theebloemen zijn zeer geschikt om cadeau te geven, serveren tijdens een High Tea of om lekker zelf van te genieten.

Op www.theebloemen-shop.nl hebben we een ruime keuze aan verschillende smaken en verpakkingen Theebloemen. Natuurlijk kunt u ook terecht voor leuke cadeau-sets in verschillende prijsklassen. Maar voor alle bestellingen geldt dat ze gratis naar u worden verzonden. Dus kom eens een kijkje nemen op www.theebloemen-shop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *